perjantai 24. huhtikuuta 2015

Vaatii totuttelua

Reilu viikko sitten turhauduin hiusten kuntoon ja menin kysymään kampaajalta aikaa hiukstenleikkaukseen. Jostain syystä latvat vaan kuivui ja hiukset alkoi olemaan tosi huonossa kunnossa, kunnon hampputukka. Normaalisti käyn leikkamassa hiukset kaksi kertaa vuodessa, vähän niinkuin lapsuudessa ennen kevät- ja joulujuhlia. Nyt viime kerrasta ei ehtinyt kulua kuin muutama kuukausi mutta latvojen kunto meni koko ajan vain heikompaan.


Mulla ei hiukset normaalisti mee takkuun ollenkaan ja siitä usein näkeekin millon on aika mennä kampaajalle, kun harja ei enää ui kevyesti hiusten läpi, vaan takkuaa vähän väliä kaksihaaraisiin latvoihin. Kampaajan mielestä hiukset ei kuitenkaan ihan niin huonossa kunnossa olleet miltä ne minusta tuntui, mutta tällä kertaa otettiin vähän reippaammin, että kuivat latvat varmasti saatiin pois. Melkein 15cm lähti pituudesta pois. Meinasi itku tulla.


Ne on niin lyhkäset. Rakastan tätä fiilistä kun hiukset tuntuu hyvälle ja hyväkuntoisille, näyttää terveille mutta turha sitä on kieltää, ettenkö kaipaisi sitä pituutta. Tykkään tästä lyhyemmästä ja kevyemmästä, ja vaikka tiedän, että hiukset kasvaa taas nopeasti, mutta kyllä tää silti tuntuu vaativan totuttelua. Ja tiedän, että kun hiukset taas kasvaa niin kaipaan tätä lyhyempää ja kevyempää tukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti