maanantai 27. huhtikuuta 2015

Varma kevään merkki

...on kun Lintsi aukeaa. Ja jos ei joku tiennyt, niin sehän aukesi nyt viikonloppuna. Mulla oli ajatuksena ja aikaisempien sääennusteiden perusteella, et mennään sunnuntaina Lintsille, mutta se ajatus, eikä ne sääennusteet pitäny niin mentiin lauantaina iltapäivästä pyörähtämään.


Tämän vuoden Lintseilyt startattiin käyntiin pojan kanssa jo legendaarisella Kotkot-junalla. Kuten edellisinä vuosina, niin tänäkin vuonna tehtiin pojan kanssa diili, että Lintsillä voidaan käydä useamminkin kesän aikana mutta vain ne ilmaiset laitteet. Lintsin ranneke on sen verran kovan hintanen ja pituusrajat huomioiden, ei poika kovinkaan moneen laitteeseen pääsisi edes sen rannekkeen kanssa, varsinkaan ilman aikuista, niin Lintsillä käytetään nyt vaan näitä ilmasia laitteita. Tietysti seurasta riippuen kesän aikana voidaan tehdä poikkeus, mutta ehkä mielummin säästetään ne rannekerahat johonkin toiseen huvipuistoon. Tosin saa nähdä jaksaako poika enää kauaa noista ilmaisista laitteista innostua, sen verran kaipaa jo enemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita.


Kivaa kuitenkin oli ja mikäpä sen mukavampaa kun nähdä lapsen kasvoilla vilpittömän iloinen ja tyytyväinen hymy. Miniautot oli se missä tälläkin kertaa viihdyttiin eniten, vaikkakin poika muisteli miten paljon kovempaa viime kesänä Pariisissa niillä autoilla pääsi ajamaan ja sai törmäilläkin. Ja tottakai Lntsillä piti myös nauttia ravitseva päivällinen eli makkaraperunat, ihan vakio. Ja aika hyvää, mums!

2 kommenttia:

 1. JEEEE, Lintsi! ♥ Saas nähä millon me se käydään korkkaamassa.. :) Viime vuonna korkattiin vappuna, joten saas nähdä miten käy tänä vuonna.

  Se on kyl nykyään ihan älytöntä, et ranneke on kaikille saman hintainen. : ( Törkeen kallis noille mineille! Ilmaiset laitteet kyllästyttää täällä jo nyt, tai ainakin mua.. Viime kesänä käytiin kuitenkin kerran myös sillein, että ostettiin ihan rannekkeet. Sai sitten mennä kunnolla kaikkiin laitteisiin. ^^

  Tommoset makkaraperunat täytyskin joskus syödä... :P Millonkohan viimeks lintsillä, 10 vuotta sitten? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäköhän siinä onkin, että Lintsi houkuttaa aina enemmän näin kauden alussa ja sit sillon kesän lopulla just ennen kiinni menoa.

   Vaikka ei pitäis valittaa niistä ilmasista laitteista niin silti kyllä vähän kaipaan sitä kun oli näille pienille ne omat rannekkeet. Ite en niin kauhean innoissani oo itelleni ranneketta hankkimassa kun ei enää kestä sitä pyöritystä niin kauheasti. Nytkin poika nauroi mulle siinä rumpukarusellissa "pyörryttääkö, lähteekö jo taju, onko paha olo?" ja sit tuli kunnon räkätys päälle :D

   Poista