perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen


Jotenkin tuntuu, että pääsiäispyhät meni ihan liian nopeasti. Ei meillä mitään suunnitelmia ollut, mentiin enemmänkin fiilispohjalla mutta jotenkin tuntuu, että päivät loppui kesken. Jotenkin sitä aikaa ei sitten jäänytkään enää niin siihen pelkkään jouten olemiseen.


Perjantaille varattiin liput leffaan, käytiin päiväleffassa kastomassa Vihdoin kotona. Oli pienoinen yllätys miten täynnä leffa oli, onneks oli varattuna ne liput. Ja oli muuten ihan hyvä leffa, hauska. Jotenkin kuvittelin, että kaikki muut olis lähteny viettää pääsiäistä jonnekin muualle. Perjantain leffa ja maanantain Korkeasaari oli meillä siis ainoat suunnitellut jutut koko pääsiäiselle.Muutamaan otteeseen askarreltiin pääsiäisjuttuja ja poika tekikin muutamia pääsiäiskortteja, mitä käytiin yllätyksinä jakamassa. Pääsiäisenä on myös kiva käydä aina pyörähtämässä Haltialan tilalla katsomassa karitsoja ja alkuun tänä vuonna vähän säikähdin, ettei ehdittäisi sinne mutta onneksi sunnuntai-iltana ehdittiin kotimatkalla pyörähtää myös siellä.


Vaikka meillä oli pääsiäismunat kokoajan ihan tarjolla pöydällä kulhossa, niin silti muutama pääsiäismuna myös piilotettiin pojalle etsittäväksi. Tai pupuhan ne piilotti ja jätti sen tyhjän Kindereiden kennon vaan vinkiksi esille. Pupu oli ehkä vähän karu näyte omista piirrustustaidoistani mutta poika tykkäsi munajahdista. Poika ei mikään kauhean nokkela etsijä ole ja muutama muna tuottikin hieman vaivaa ja kaikki kuitenkin oli ihan selkeästi näkyvillä, eikä siis kunnolla piilotettuja. Kun munat oli kaikki löydetty niin poika järjesti vielä itse muutaman kerran munajahdin piilottelemalla ja etsimällä. Hupinsa kullakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti