tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsiäisen perinteinen

Parina viime vuonna on pääsiäisenä käyty pitkänäperjantaina Korkeasaaressa ja vieläpä samassa seurassa molempina vuosina, mutta tänä vuonna vähän muokattiin tätä jo perinteeksi muodostunutta juttua ja käytiinkin vasta toisena pääsiäispäivänä ja vieläpä eri seurassa. Alunperin oli kyllä tarkoitus tänäkin vuonna mennä pitkänäperjantaina mutta kun sääennusteita katseltiin niin päädyttiin lykkäämään käyntiä maanantaille ja hyvä näin. Tänä vuonna myös seura vaihtui niin, että mentiin oman perheen voimin ja otettiin vielä mummi mukaan eläimiä ihastelemaan.

Viime vuonna jo pähkäilin noita Korkeasaaren sisäänpääsylippujen hintoja ja muutaman kerran mietin myös niitä vuosilippuja, nyt meillä on ne. Tai pojilla on vuosiliput ja ite meen J:n avustajana ilmaiseksi eli ilman J:tä en pääse maksamatta. Eli voisin veikata, että nyt seuraavan vuoden aikana tullaan käymään Korkeasaaressa enemmän kuin tarpeeksi. Poika innostui kun kuuli, että voidaan välillä mennä vaikka ihan vaan leikkipaikalle ja kissalaaksoon, eikä aina tarvitse koko saarta koluta läpi.


Päivä vierähti älyttömän nopeasti siinä kun kierrettiin Korkeasaari ympäri ja nähtiin muuten tosi kivasti eläimiä. Sään puolesta oli myös kiva ja tuntui olevan sää myös eläinten mieleen, sen verran eloisia oli suurin osa. Ensimmäistä kertaa Korkeasaaressa tiikeri innostui myös jahtaamaan J:n pyörätuolia ja J saikin melko nopeasti yleisöä seuraamaan tätä pientä leikkihetkeä tiikerin kanssa. Haha, oli monille varmaan aika hämmentävä kokemus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti