tiistai 26. marraskuuta 2013

Kirje pojalta joulupukille

Rakas joulupukki... Tässä olisi vihdoin meidän pojan lahjatoiveita kasattuna.

1. Merirosvolaiva (Ehdoton ykköstoive!) 2. Hugo-toimintokoira (ja kuulemma vain Hugo käy, eikä muut toimintokoirat/eläimet!) 3. Angry Birds RC-kauko-ohjattava auto 4. Flexi-Trax rataa (Turtles tai Autot) 5. Ritarilinna +ritareita & lohikäärmeitä  6. BRIO Monorail-lentokenttäsetti & BRIO Junalautta 7. Zoob rakennussarjaa 8. Parkkitalo (BOSCH:n korkea oli pojan valinta) 9. Duploja (erityisesti Skipperin lentokoulu!)

Lisäksi kerättiin vielä joitain pelejä, mistä poika innostui. Siis ainakin pakkauksen perusteella. Ja lorupussi. Lorupussi on kerhossa sellainen, että jos sinne ei jostain syystä pääse jokaisella kerralla kurkistamaan niin siitä tulee palautetta välittömästi, niin kotona kuin kerhontädeille.


Poika oli vieressä kun askartelin näitä kollaaseja koneella kasaan ja ensin ihmetteli, että noinko paljon mutta hetken päästä kun huomasi, ettei kuvat olleetkaan aivan täynnä niin pohti, että vielähän sinne kyllä mahtuisi lisääkin.

Ja sitten kaikille heille ketkä ovat auttamassa joulupukkia meidän pojan lahjojen osalta (eli lähinnä tätä lukevat sukulaiset ja kummit) niin jos aiotte tätä listaa toteuttaa, jättäkää kommenttiin mitä meinasitte hankkia, ettei tulisi päällekkäisyyksiä. Ei sillä, etteikö olisi kiva jos meiltä löytyy joulun jälkeen kuusi Hugo-koiraa ja seitsemän ritarilinnaa. Kommentit voi jättää nimettöminä, ettei pukin pienet apulaiset paljastu kaikille. <3

4 kommenttia:

 1. Merirosvolaiva on kuulemma varattu!

  VastaaPoista
 2. Ja Flexi-Trax rata on kuulemma pukinkontissa tulossa :)

  VastaaPoista
 3. Hugo toimintakoira on matkalla pukinkonttiin!

  VastaaPoista
 4. Pukinkonttiin on menossa lentokenttä lautapeli :)

  VastaaPoista