sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Sirkuksessa

Sirkus Finlandia on tullut Stadiin jo lokakuun alussa mutta vasta nyt viimeisenä viikonloppuna päästiin tuota katsomaan. Ja on se todettava, että on se Sirkus Finladia ihan omaa luokkaansa ja jatkossa varmasti ainoa sirkus mitä mennään katsomaan, ainakin täällä kotimaassa.


Vaikka L odotti kovasti sirkusta niin kohokohta taisi olla se sieltä ostettu valohyrrä. Kamelit ja pellejen vesileikit sai myös pojan huomion mutta muuten keskittyminen oli paikoitellen vähän vaikeaa. Ja onhan se ihan ymmärrettävää, ettei pieni jaksa keskittyä seuraamaan niitä akrobatia-esityksiä. Omaan silmään ne esitykset oli taas aivan huikeita, ihan mieletöntä voimaa ja kehonhallintaa. Kyllä oli taas mieltä ylentävää istua yleisössä puputtamassa posket täynnä popcornia ja seurata niitä esityksiä.
Asukuvat ei oikein ottanut onnistuakseen, vaan kuvista tuli vauhdilla napsittuina tosi epätarkkoja ja melko pimeitä. Laitanpa kuitenkin tähän muutaman esille esitellen uuden huivilöydön mikä osui kivasti sävysävyyn sukkisten kanssa.P.S. Tietääkö kukaan miksi kuvat näyttää suttuisemmilta ja epätarkemmilta Bloggerissa kuin mitä ne näyttää omalla koneella muuten? Nyt varsinkin näiden kuvien kanssa ollut tooosi paljon ongelmia :(

P.P.S. Mukavaa alkavaa viikkoa ja iloista mieltä marraskuuhun!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti