torstai 28. marraskuuta 2013

Throwback thursday

...Ja jouluisia muistoja vuosien takaa. Tosin hieman erilaisa joulumuistoja kun mitä viime vuosilta on kertynyt. Vietettiin J:n kanssa kaksi peräkkäistä joulua Karibialla Aruballa vuosina 2006 ja 2007, siis aikaa ennen lasta.


Aruba valikoitui matkakaohteeksi muutaman mutkan kautta. Meillä oli sillon alkuun matka varattuna ja maksettuna Brasiliaan kolmeksi viikoksi kolmen kaverin kanssa. Tuota matkaa odotettiin älyttömästi mutta viime hetkillä jouduttiin tuo reissu perumaan terveydellisistä syistä. Kiukutus ja pettymys oli aika hurja kun tajuttiin, että joudutaan se Brasilian matka perumaan ja siksipä korjattiin tilanne heti uudella varauksella kun lääkäreiltä saatiin lupa. Aruba taisi valikoitua kohteeksi lähinnä sattumalta. Muistaakseni silloin oli telkkarissa juuri näytetty Frendeistä jakso, missä mainittiin Aruba ja sen jälkeen kun matkajärjestäjien sivuilla surffailtiin ja katseltiin erivaihtoehtoja käytiin myös Arubaa katsomassa. Ei siinä montaa hetkeä tarvinnut miettiä, sinne oli päästävä.Tykästyttiin paikkaan tosissaan sen verran paljon, että mentiin vielä seuraavana jouluna uudestaan. Vaikka yleisesti ei kauheasti innosta käydä samoissa kohteissa useasti, niin kyllä Aruballe ja siihen samaiseen hotelliin voisin lähteä vielä kolmannenkin kerran. Meillä oli tuolla hotellissa All Inclusive ja se oli kyllä ihan luksusta siellä, ihan ehdoton valinta.


Jos Arubasta pitää joku huonompi puoli keksiä, niin itselle se oli ehdottomasti ne liskot. Liskoja oli paljon ja osa niistä oli isoja, tosi isoja ja ne oli aivan järjettömän kuvottavia. En siis voi sietää mitään liskoja, matoja tai käärmeitä. Sen jälkeen kun meille oli huoneeseen kerran tullut sisiliskon kaltainen otus avonaisesta parvekkeen ovesta, niin arvata saattaa, ettei meillä pidetty enää jatkossa partsin ovea auki yhtään.


Muuten Aruba oli aivan ihastuttava paikka, ilmasto aurinkoinen, maisemat kauniita valkosine hiekkarantoineen ja palmuineen, sekä ne todella iloiset ja ystävälliset ihmiset. Pääkaupungissa Orajenstadissa kaupoissa aina ensimmäisenä kysyttiin, että onko risteilijä vai hotellissa ja kun vastaus oli hotellissa, niin palvelun laatu parani huomattavasti. Ihan kauheastihan Aruballa ei ole nähtävää mutta parasta siellä onkin se rentoutuminen ja olosta nauttiminen. Jälkimmäisellä reissulla tehtiin muutama hotellin järjestämä retki. Käytiin risteilemässä auringonlaskun aikaan ja käytiin jeeppi-safarilla kiertämässä saaren karua puolta, muuten lomat meni mukavasti siinä altaalla tai rannalla köllötellessä ja välillä kaupungilla käydessä.

 Oi niitä aikoja, niin paljon ihania muistoja ja hetkiä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti