maanantai 18. marraskuuta 2013

Yllätyspussi yllättää

Ja niin meni viikonloppu taas hurjaa vauhtia mutta onneksi siihen on mahtunut paljon kaikkea kivaa. Me ollaan oltu torstai-illasta lähtien mummilassa koiravahteina, kun vanhemmat lähti aikaisin perjantai-aamuna viikoksi etelän lämpöön. Niin kateellinen. Vaikka ei sen puoleen, onhan tääkin vähän niinkun jonkunlaisella reissulla olisi kun täällä koiravahteina ollaan, ihan hauskaa. Tosin koiruus tuntuu kaipaavan mammaansa niin paljon, että hyvä kun edes kissa jaksaa yhtään kiusata.


Pojan kummitäti oli poikaystävän kanssa kyläilemässä koko viikonlopun ja mikäs sen parempi päättä yhteistä viikonloppua kuin brunssi. Idea brunssista syntyi sen verran myöhään, että skipattiin Stadin Fasun brunssi suoraan ja suunnatiin Jumboon Fasun brunssille. Vaikka näitä kahta ei voikaan verrata keskenään, niin kyllä tuollakin sai ähkyn aikaiseksi ja monenlaisia herkkuja syödä. Jos nyt jotain parempaa tuolta Jumbon Fasulta niin pienen lapsen kanssa liikkuessa ihan loistava paikka, nimittäin siellä on myös lapset huomioitu. Me aikuiset saatiinkin melko rauhassa istua pöydässä syömässä kun poika oli muiden lasten kanssa katsomassa lastenohjelmia. Ihan loistavaa. Siellä oli myös pieni leikkipaikka ja lapsille omia pöytiä mutta tällä kertaa ne lastenohjelmat vei meidän pojalta täyden huomion. Syömisessäkin poika ehti keskittyä lähinnä vain siihen olennaiseen eli jälkkäriin. Tosin tällä kertaa suklaakakku vei pojasta voiton ja poika luovutti melko pian kakun kanssa, tais olla aika makeaa.


Citymarket lähetti viime viikolla kotiin nipullisen etuseteleitä ja yhdellä seteleistä sai tänään hakea yllätyspussin. Kotimatkalla Jumbosta koukkastiin siis vielä kysymässä yllätyspussia ja olihan sinne meille sellainen jäänyt. Ollaan joskus ennenkin tollanen Cittarin yllätyspussi saatu ja silloin sieltä saatu jouluinen muki on ollut ihan käytössäkin. Tykkään tällaisesta eleestä, musta ihan kiva tapa kaupalta asiakkaita kohtaa, pientä piristystä, vaikka tänä vuonna se pussin sisältö ei ihan osunut nappiin. Ajattelinkin antaa yllätyspussin yllättää vielä uudestaan ja jätän sen vanhemmilla yllätykseksi, kun tulevat takaisin kotiin. Vaikka veikkaan, että silloin tuo turkoosi luomiväri saa vielä vähemmän käyttöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti