maanantai 18. marraskuuta 2013

Naurettavan hauska perjantai-ilta

Perjantaina käytiin katsomassa Sami Hedbergiä Hartwalilla ja olihan taas hauska ilta. Vähän arvelutti, että millainen stand-up ilta olisi tiedossa, kun yksi mies on täyttämässä Hartwall areenaa mutta hauska ilta oli, ei epäilystäkään. Ilta oli myös melko yllätyksellinen, sillä lavalla kävi enemmänkin esiintyjiä ja muutenkin ilta venyi noin kolme tuntiseksi.


Sen lisäksi, että lavalla oli stand-uppia niin musiikkia riitti illassa myös. Bändi  (Hemma beast) vieraili lavalla vähän väliä ja osaksi laulusta vastasi Sami Hedberg itse ja vierailijoina oli mm. Uniikki, Elastinen, Timo Pieni Huijaus, Johanna Försti ja Sami Saari.


Monet tuntui hieman valittaneen kun showssa oli niin paljon musiikkia mutta itse tykkäsin tästä kokonaisuudesta, monipuolinen ja yllätyksellinen kun näihin yllätysesiintyjiin lisää vielä lavalla nähdyn aasin, cheerleaderit, kääpiöt trampoliineilla, kuoron ja tulishown. Itse olin illan jälkeen positiivisesti yllättynyt siitä miten hyvä Sami Hedberg on laulamaan, mahtava ääni. Osa illan jutuista oli kuitenkin tuttuja jo aikaisemmista näkemisistä mutta hyvin ne toimi myös tällä kertaa ja posket kipeinä sai koko illan nauraa.


Ihan mahtava ilta siis ja oli kyllä huikeaa olla loppuunmyydyssä Hartwall areenassa seuraamassa Suomen suurinta koskaan järjestettyä stand-up sooloshowta, varsinkin kun yleisö oli myös vauhti päällä ja kivasti mukana koko illan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti