tiistai 19. marraskuuta 2013

Jouluisia löytöjä ja fiilistelyä

Viikonloppuna en taas vaan voinut vastustaa Stockan jouluosastoa. Se on niin petollinen paikka ja nyt siis kyseessä "vain" Jumbon Stocka, en tiedä uskallanko edes mennä käymään Stadin Stockan jouluosastolla, sehän on tunnetusti se pahin mahdollinen paikka jouluihmiselle.


Stockan lisäksi jouluisia löytöjä tein Tiimarista. Varmaan ensimmäistä kertaa ikinä ostin kotiin tekokukkia mutta jotenkin sillä -50% -kyltillä on vaan maaginen vaikutus. Innostuin kuitenkin myös siitä miten kiva kimppu syntyi valkoisista joulutähden oksista ja valkoisista huurreoksista, ihanan raikas ja talvinen.

Oon myös nyt saanut J:ltä "siunauksen", että saan alkaa laittamaan joulua kotiin, joten niinpä muutama tonttu on jo löytänyt esille, sekä koristevalot löytäneet paikoilleen. Eilen itseasiassa sain laitettua parvekkeelle joulu/talvivalot ja kerättyä syysvalot pois. Oli hauska huomata miten tehokas sitä eilen olikaan kotona järjestellessä, kun sieltä on nyt muutama päivä oltu poissa ja aikaa oli vain se muutama tunti hääriä, kun poika oli kerhossa. Samalla kun hain varastosta niitä joulukoristeita ja -valoja, sekä lyhdyt parvekkeelle niin havahduin huomaamaan miten paljon varastoon tulikaan tilaa näiden jälkeen, hups.


Mut hei, enää reilu kuukaus jouluun, huippua. Hieman joulunfiilistelyä haittaa tuo ilma, märkää ja ankean harmaata, synkkää jatkuvasti mutta tänä jouluna sekään ei pilaa jouluiloa, hihiii.
Radiossa höpisivät tänään jotain virallisesta glögipäivästä, joten ehkäpä sitä voisi vielä käydä vähän glögiä lämmittämässä.

Hyvää yötä! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti