sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Odottamaton ehdotus

Viime viikolla kuulin J:n suusta hieman oudon ehdotuksen. Hän nimittäin kysyi, että mennäänkö istumaan iltateelle, kun oltiin Jumbossa käymässä. En tiedä, onko J koskaan aikaisemmin ehdottanut teelle menoa, joten eihän siitä voinut kieltäytyä. Enkä nyt muutenkaan kieltäytyisi rauhallisesta teehetkestä kun poika otti lepoa rattaissa.


Otettin molemmille valkoista teetä, ihan hyvää muttei mitään erikoista. Mutta noihin Coffee Housen teepresso-mukeihin ihastuttiin molemmat jonkun verran. Mukista oli hieman hankala juoda sen ollessa ihan täynnä ja kuuma, mutta kun tee oli hieman jäähtynyt ja vähentynyt, niin aivan ihana. Kotona käytän useasti jotakuinkin samankokoista mukia teen kanssa, kun hörpin teeni Arabian 24h jättikupista. Ihan paras teemuki, riittävän iso ja tykkään sen yksinkertaisuudesta muutenkin.


Itse kuulun teenjuojana heihin, ketkä laittavat teen joukkoon aina hunajaa. Kenties kertoo jotain siitä, kuinka perso olen makealle. Perinteisesti, riippumatta kauheasti teekupin koosta, laitan aina teelusikallisen hunajaa sinne joukkoon. Sokeria olen myös testannut teen joukossa mutta se ei toiminut ollenkaan. Tee ja hunaja on se toimiva yhdistelmä.


Samalla reissulla kaupasta lähti mukaan vielä uusi teepaketti ja pitihän se myös testata vielä kotiin päästyä. Jos mahdollista niin tämä tee saattoi olla jopa hieman liian makeaa minulle. Täytyy kuitenkin antaa teelle vielä uusi mahdollisuus ja kokeilla ilman hunajaa tai ainakin pienemmällä hunajamäärällä.

Makoisaa alkavaa viikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti