maanantai 11. marraskuuta 2013

Yhden yön roadtrip

Viime viikonloppuna tehtiin pieni roadtrip Keski-Suomeen, päämäärä reissulle oli käydä mökillä ja vielä tärkeämpänä käydä J:n isovanhempien luona kyläilemässä. Reissu menikin itsessään oikein hyvin, jos ei nyt huomioida niitä järkyttäviä raivareita, mitkä pieni sai kun tajusi, ettei palattu enää mökille vaan aloitettiin jo kotimatka. Se järkyttävä pettymys kun joutui tekemään paluun papan autosta vanhempien kyytiin ja vielä lähtemään kotimatkalle. Mutta onneksi suru ja kiukku helpotti melko nopeasti ja niitä karkotettiin vielä matkalla jäätelö-välipalalla ja aina niin terveellisellä pizza-iltapalalla. Molempiin suuntiin mennessä tehtiin itseasiassa vähän pidemmät pysähdykset Lahdessa sukulaisen luona, vähän ruokaa, vähän sisustussuunnitelmia, paljon leikkimistä ja kahvia. Oikein kivat pysähdykset.


Reissuun mahtui myös pari muuta kivaa stoppia, käytiin nimittäin taas Pandan tehtaanmyymälässä. Toinen stoppi mistä jäi kotiin tuomisia oli Hankasalmen Tuliaistupa. Sieltä löysin vihdoin mieluisan aromilampun, siis tuollaisen missä voin eteerisiä öljyjä käyttää. Valkoinen ja yksinkertainen, oikein toimiva ja mieluisa. Ja harmaat tontut oli aivan vastustamattomia.


Reissulta kotiuduttiin lauantaina puolen yön jälkeen ja isänpäivää saatinkiin viettää rauhallisesti kotosalla ja matkalla vanhempien luokse syömään kävin myös viemässä ukin haudalle kynttilän.


Kun aikaisemassa postauksessa (Pienestä suuri kiukutus) kerroin, että niitä huiveja vaan jostain aina tulee, niin tässä vielä loppuun uusin huivi mikä viime viikolla tarttui matkaan. Tarviiko edes sanoa, että ihana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti