perjantai 17. tammikuuta 2014

Secrets from Victoria

Palataan taas pikkaisen sinne Miamin reissun tunnelmiin ja niihin shoppailuihin siellä. Elämäni ensimmäistä kertaa kävin Victoria's Secretillä tällä reissulla ja voin kertoa, eka kerta oli aika jännä. Lähettiin silloin eläintarhan jälkeen illalla vielä käymään Downtownissa ja mentiin kiertelemään uudestaan Bayside Marketplacelle. Pojat päätti, että heidän on parempi odotella ulkona kun käyn ihan pikaisesti pyörähtämässä. Hyvä, etten eksynyt sinne, ihan oikeasti.



























Loppujen lopuksi koko reissun aikana löysin itseni kolmesti Victoria's Secretiltä ja vikalla kerralla oli jo aletkin ehtineet kunnolla alkaa. Mukaan näiltä kerroilta tarttui alusvaatteiden lisäksi yhdet bikinit, yökkäri, teeppari ja meikkipussi ja voi miten paljon sinne niitä ihania houkutuksia vielä jäi. Ihana paikka.


Jälkikäteen on huikea muistella noita iltoja kun pystyi ulkona istumaan shortseissa ja syömään jäätelöä ilman, että tuli kylmä. Varsinkin kun nyt istuu kotona villasukat jalassa viltin alla sohvalla ja silti on niin kylmä, että ensimmäisenä mielessä ei ole jäätelö. Vaikka sitä paikan päällä yrittikin nauttia noista kaikista hetkistä niin täysillä, niin nyt niitä varsinkin arvostaa ihan eri lämmöllä.


 Kuten varmaan arvata saattaa, niin kaipaan niin takaisin tuonne noihin maisemiin!

1 kommentti: