sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Aurinko, meri ja stadi

Viimeiset pari päivää on mennyt aika pitkälti stadissa pyöriessä ja auringosta nauttien.  Ah, aurinko, lämpö, kesä, kesäinen stadi, meri, jäätelö, ihan huippua.


Perjantai oltiin käytännössä pojan kanssa kahdestaan liikkeellä kaupungilla kun J kävi puuhastelemassa kahvijuttujaan Kaffalla. Otettiin J:ltä kyyti siihen Kaffan kupeeseen ja siitä jatkettiin pojan kanssa sitten kävellen Kaivarin suuntaan ja mutkien kautta Kauppatorille. Oli ihana nauttia pojan kanssa aurinkoisesta päivästä ilman mitään kiirettä ja mennä ja tehdä mitä mieleen juolahti, tai no ainakin melkein.


Ensimmäinen stoppi tehtiin Mattolaiturille mehulle ja kahville. Tuorepuristettu mehu oli hyvää mutta se latte ei mitään kehuttavaa, varsinkaan siihen hintaan nähden. Ensi kerran jos tuonne pysähdys niin jätän kahvin kyllä ottamatta. Muutenhan paikka on ihan mahtava niiden maisemien johdosta ja mietinkin että jos sinne joku päivä innostuisi lounaalle mennä. Kenelläkään kokemuksia Mattolaiturin salaateista?


Mattolaiturilta suunnattiin Kauppatorille hakemaan hieman eväitä. Matkalla tosin pidettiin pientä lehden luku/leikkimistaukoa ja ihasteltiin joutsenia. Takaisin tulomatkalla saatiin myös todistaa melko läheltä kun lokit kävivät viemässä Cafe Ursulan terassilta jonkun koskemattoman munkin ja tappelivat siitä ilmassa.


Päivän aikana kuuntelin monestikin ihmisten puhuvat kesälomista ja siitä kuinka he lomiaan odottivat ja mitä kaikkea loman aikana aikoivat tehdä. Samalla aloin miettiä, että nii-i, mikä loma? Miten sellaista saisi? Välillä tuntuu, että lomaa todella kaipaisi, sitä omaa aikaa ja rentoutumista. Toisaalta taas, tällaisten päivien jälkeen kuin nämä viimeiset päivät ovat olleet, niin enpä voi valittakaan, on tämä kotiäidin "työ" aika mukavaa ja harvassa duunissa voi tällaisia päiviä viettää. ;)

Lähes 8km tuli pituutta meidän reitille, eli ihan kivasti

Lauantainakin nimittäin nautittiin aurinkoisesta stadista. Tällä kertaa vain suunnattiin tuonne soutustadikan ja Hietsun suunnalle.
Auto tosin meinasi pilata mukavan päivän, mutta loppujen lopuksi kaikki sujui hyvin ja saatiin auto kuntoon ja vietettyä mukava ilta yllärikyläilemällä ihanien ystävien ja kummityttöni luona.


Ps. Tänään pakataan laukkuihin vaihtovaatteet ja suunnataan risteilemään kohti Tukholmaa. Eli tiistaina taas takaisin kotona ja mahdollisesti myös koneen ääressä. 
Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti