sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus 2012

Juhannusta enimmäkseen kuvina.

Juhannus meni meillä ihanan aurinkoisissa ja rauhallisissa merkeissä. Päivä aloitettiin juhannuskahveilla Kauppatorilla ja fiilistelemällä juhannusta torin tunnelmassa. Torilla oli kivasti myös väkeä, enimmäkseen ulkomaalaisia turisteja ihmettelemässä, mikä oli oikein kiva.


Kauppatorin jälkeen suunnattiin mummilaan nauttimaan auringosta ja grillailemaan.Illalla vatsat täynnä lähdettiin risteilemään Helsingin edustalle ja katselemaan kokkoja. Risteily oli kiva ja näkymät oli mahtavat ja mikä kivointa niin pienimmäinen tykkäsi myös kovasti.Yllätys oli kova miten paljon Helsinkiin oli jäänyt juhannuksen viettoon väkeä. Risteilyllä oli kaikenikäistä mukana ja kokoilla näkyi olevan sitäkin enemmän väkeä juhlimassa. Myös merellä oli paljon pienempiä veneitä, sekä noita risteilijöitä täynnä väkeä.
Ja mikä mukavaa niin ainakaan siinä meidän risteilyllä ei viina ollut suurimmassa osassa vaan kaikki käyttäytyivät rauhallisesti. Alkuun nimittäin hieman mietitytti, että miten pienen pojan kanssa voi lähteä tuollaiselle risteilyllä mikä on vasta puolenyön aikaan takaisin satamassa, kun veneessä on tarjoilua. Tämä risteily oli nimittäin ainoa mille pääsi pyörätuolin kanssa mukaan ja näkisi kokot.Mites muiden Juhannukset, onko mennyt mukavasti ja kaikki selvinneet hengissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti