maanantai 25. kesäkuuta 2012

Leffasssa: The Avengers

Joululahjaksi kun saatiin J:n kanssa  leffalippupaketti ja niistä oli vielä yksi käyttämättä, joten tänään poika hoitoon ja vanhemmat leffaan. Käytiin katsomassa The Avengers 3D:nä. Kyllä, J valitsi leffan.


Alkuun en ollut ollenkaan innoissani elokuvavalinnasta, noi kaikenmaailman sci-fi jutut ei oo ollenkaan mun juttuja. Mutta pakko myöntää, että tää oli ihan hyvä, leffassa oli useampikin  hupaisa kohta, mikä sai koko salin räkättämään naurusta.


Mun suokkariks tossa leffassa ehkä nousi Robert Downey Jr Iron Manina. Kaveri oli nimittäin niin sanavalmis koko ajan ja letkautukset olivat vielä niin hauskoja, että sai vähän väliä salissa aikaan naureskelua ja hekottelua.


Ennestään en siis ole näihin Marvelin hahmoihin sen enempää perehtynyt, vaikka kotona niistä on kovasti yritetty kertoa. En nyt vieläkään välttämättä ala seuraamaan noita Marvelin hahmoja tai katsomaan niiden kaikkia leffoja, mutta tämä oli ehdottomasti katsomisen arvoinen ja viihdyttävä. Ja vaikka leffa kesti yli 2h, niin aika ei käynyt pitkäksi.


Onko muut käyneet tätä katsomassa? Mitä muuten pidätte noista 3D leffoista? Onhan ne hienoja ja tuo leffaan ihan uutta ulottuvuutta, mutta itseäni ainakin alkoi taas ne lasit ahdistamaan silmillä. Tuohon leffaan toi 3D sopi kyllä ihan mielettömän hyvin, toi huomattavasti uskottavuutta kaikkiin niihin tasteluihin ja muihin, auttoi uppoutumaan elokuvaan ehkä paremmin.


Loppuun vielä muutama kuva tämän päivän säästä täällä pääkaupungissa. Sillon kun vietiin poikaa hoitoon ja paineltiin leffaan niin vettä tuli ihan iloisesti ja auton mittari näytti +13. Leffasta kun lähdettiin kasin jälkeen niin aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta ja asteita oli tullut neljä lisää. On tää Suomen kesä hienoa aikaa!! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti