torstai 28. kesäkuuta 2012

Vesisateessa Kooppia

Tänään oltiin liikkeellä Herttoniemen suunnalla ja päädyttiin käymään myös Marimekon tehtaanmyymälässä. Idean tietysti sain kun lehdestä luin, että Clinton oli myös siellä juuri käynyt.


Haaveilin tekeväni löytöjä tuolta nyt kun aletkin käynnissä, mutta menestys jäi heikoksi. Tai miten sen sanoisi, ei mitään. Paikka oli valtavan iso ja tarjolla oli vaikka kuinka paljon laidasta laitaan, jumppatossuista kahvikuppeihin ja niihin marimekon kaikkien tuntemiin raitapaitoihin. Mitään silti ei tarttunut matkaan, hinnat nimittäin oli mielestäni aika kovia. Mutta oli silti kiva käydä ja nähdä tuo paikka.

Noi unikkomukit on ihan mun suokkareita, kunhan vaan saan J:n pään käännettyä niin... :D




















































Illasta suunnattiin suunnitellusti Espalle ja espan lavalle kuuntelemaan Koop Arposta. Koop ei tosin esiintynyt yksin vaan bändinsä kanssa, Koop Arponen & Flute of Shame.

Koopin tyyli on mielestäni ihana ja ääni sellainen että sitä kuuntelee hyvinkin mielellään. Vaikka nämä Koopin ja bändin biisit olivat hieman erilaista kun se mitä Koop itsekseen esitti, niin silti niitä ihan mielellään kuunteli kun pojat niin hyvin ja tunteella vetivät. Ja okei, kuuntelisin varmaan millaisia biisejä tahansa Koopin esittämänä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti