lauantai 9. kesäkuuta 2012

Lounaalta jäätelölle

Tänään oli alusta asti tiedossa kiva päivä. Vaikka alustavia suunnitelmia päivälle ei niin kauheasti ollut, ei itseasiassa muuta kuin lounastreffit, niin silti oli vahvasti sellainen fiilis että päivästä tulee hyvä. Ja enkä voi valittaa, oikein mukava ja aurinkoinen päivä ja paljon kaikkea hyvää.
 

Lounastreffit oli tällä kertaa sovittuna mukavan perheen kanssa Cafe Torpanrantaan. Lounassalaatti oli jälleen luotettava ja tälläkin kertaa yhdestä salaatista riitti meille J:n kanssa puoliksi. Oli ihana istua aurinkoisella terassilla syömässä, ihan kuin olisi kesä?!? Jälkkäriksi siinä vielä kupillinen kahvia. Harvoin tulee enää kodin ulkopuolella kahviloissa juotua ihan perus suodatinkahvia mutta tällä kertaa sitä otettiin ja kylläpä muuten maistui hyvälle.


Todellista jälkkäriä lähdettiin nauttimaan ytimeen. Alkuun suunnitelma oli mennä Espalle jäätelöllä, mutta pienen mutkan kautta jäätiinkin Ben&Jerrysin terassille jäätelölle. Eihän siitä terassin ohi voinut vain kävellä kun siinä yksi pöytä huusi tyhjyyttään.

(Välihuomautus: Aikaisemmassa postauksessa mainitsin siitä minulle uudesta Ben&Jerrysin mausta, siitä omenapiirakasta. Se oli pettymys, eikä yhtään minun makuuni :( Tästä lähin en siis vaihda loistavaksi todetusta Strawberry Cheesecake:stä!!)


Pyörähdettiin myös vähän kaupoilla kun poika veti päikkäreitä rattaissa. Olen jo pitkään haaveillut sähkönsinisistä housuista ja H&M:llä olin sopivat nähnyt. Tänään sitten kävin vihdoin ne noukkimassa. Housut lähtevät kuitenkin vielä vaihtoon tai palautukseen, sillä lahkeet olivat liian lyhyet. Saa nähdä miten seuraavassa koossa, onko housut sitten muuten liian väljät jos pituus osuu jo oikeaan.
(J osti muuten itselleen aivan ihania kesähousuja ja shortseja tänään. Napsin niistä sitten heti kuvia kun ovat käytössä, niin pääsen esittelemään!!)


Voitin facebookin kautta Pentikille tuotelahjakortin Valo-sarjan keramiikka-astioihin. Lahjakortilla sain valita 100e edestä tuon sarjan astioita. Oli muuten yllättävän vaikea päättää mitä haluaa, kun ei sillä 100e niin kauheasti kuitenkaan saa. Päädyin sitten lopulta tarjoiluvatiin ja tarjoilukulhoon. Niille on aina käyttöä ja on kiva saada hieman vaihtelua. Tuollaisia kokoja meillä ei itseasiassa ollut edes ennestään, joten varmasti käyttöä riittää. Iso kiitos vielä siis Pentikille kivasta lahjasta!! Ja ihan uskomatonta, että voitin, hih!


Huomenna on myös tiedossa kiva päivä, sillä saadaan vieraita Kotkan suunnalta. Harmi vaan kun huomiselle ei ole kauhean hyvää säätä luvattu, sillä mieli olisi hieman tehnyt Lintsille. Mutta saa nyt nähdä mitä keksitään ja miltä se sää sitten todellisuudessa näyttää.

Ihanaa viikonloppua kaikille!! <3


ps. Futiksen EM-kisat alkoi tänään, jeih! :))

Ja hei, näitä samoja ja muita kuvia päivältä voi katsella myös J:n blogissa, minne pääsee täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti