torstai 18. lokakuuta 2012

Äiti teki päätöksen

Tänään ei ollut muskaria. Äiti nimittäin teki viime viikolla päätöksen, että meidän perheen muskarit loppui viime kertaan. Vaikka L paljon puhuu muskarista ja aina sanoi että haluaa sinne lähteä niin silti se puoli tuntinen oli tämän syksyn ajan aika tuskainen. Laulut, leikit, eikä edes soittaminen oikein kiinnostanut, ainut mikä houkutti oli leikkiminen leluilla siinä viereisessä huoneessa. Yksi syy tähän saattoi myös olla se, ettei ryhmästä löytynyt oikein kavereita ja suurin osa oli nuorempia. Muut ryhmäläiset istuivat myös koko ajan kiltisti äidin vieressä ja jollain tasolla olivat mukana, ei meidän poika vaan.


Tänään ehdittin sitten käymään Kaffalla ennen uintia. Lähdettiin juuri oikeaan aikaan liikkeelle, sillä L nukahti autoon matkalla ja nukkui koko reissun rattaissa. Tämä tarkoitti, että kun J jutusteli kisasuunnitelmistaan, niin minä sain hörppiä latteni rauhassa juuri tänään postiluukusta kolahtaneen Kodin kuvalehden kanssa.


Lehdessä silmiini osui juttu toppatakeista. Omia takkeja en ole vielä hakenut varastosta, mutta muistelin, että takkitilanne on ihan hyvä. Tai ainakin viime talven pärjäsin. Toisaalta, ei kai takkeja voi liikaakaan olla, onhan se kiva kun voi vaihtaa takkia muun asun tyylin ja väristyksen mukaan.


Lehdessä huomioni erityisesti sai Espritin (ylläri!) raikkaan värinen untuvatakki, mihin oli vielä alle laitettu alle samanvärinen raitatunika. Molemmat kelpaisi minulle, kyllä kiitos! Näistä innostuneena sitten eksyin taas Espritin sivuilla, mutta tätä takkia en sieltä kuitenkaan löytänyt. Muutama muu takki tosin miellytti silmääni ajatellen, että mitä minulta ei vielä löydy kaapista. Aika simppeleitä toppiksia, mutta tykkään. Ja takeista taitaa hyvin tulla esille mistä väreistä nyt tykkään :D

Kuvat Esprit.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti