maanantai 22. lokakuuta 2012

Aurinkoinen maanantai

Tänään vietettiin ihanan aurinkoinen päivä Kaivarissa leikkipuistoillen ja kahvitellen. Aivan ihanaa kun aurinko paistoi pitkästä aikaa ja oli niin kaunis syksyinen päivä. Tuulensuojaisessa paikassa oli jopa lämmin kun aurinko lämmitti.

Poika oli jotenkin asteen vaisu tuolla leikkipuistossa mutta jonkun hetken jaksoi kuitenkin leikkiä ja puuhastella. En tiedä olisiko sitten vaikuttanut se kun puisto oli melko hiljainen, eikä muita leikkikavereita juurikaan ollut. Itse olin varautunut henkisesti pitkään leikkipuistokeikkaan mutta yllätävän pian poika tokaisi että mennään pullalle ja mehulle. Äitin poika.


Kahvilla käytiin Carusellissa. Maistetiin siellä ensimmäistä kertaa heidän maalaistoasteja ja nam, että olikin hyvää. J otti salami-juusto toastin ja me syötiin L:n kanssa kinkku-juusto toast. Sen verran hyvää tuo oli, että L veti melkein puolet tuosta leivästäni. Ainut mikä oli (taas) pettymys oli tuo latte, ei mikään makuelämys, ei edes hyvää. Ensi kerralla otan myös suodatinkahvia, kuten J tai sitten kaakaota.Jälkkäriksi poitsu sitten herkutteli tyytyväisenä voisilmäpullan kun vanhemmat herkutteli puoliksi valkosuklaa-passionkakkua. Kuten arvata saattaa, nam!


Laitan vielä viikonlopulta omanaan kuvia ja kenties jotain juttua, kunhan vaan jaksan siirtää kameralta kuvat koneelle. Siellä olisi nimittäin jonkin verran kahviaiheisia kuvia lauantai-illalta. Mutta niistä sitten myöhemmin enemmän.

1 kommentti: