tiistai 16. lokakuuta 2012

Kiellettyjä herkkuja

Tänään oli pakko illalla kipittää kauppaan ostamaan lisää porkkanoita, punaista paprikaa ja kurkkua, niin hyvää se eilen oli. Niin ja tietysti dippiä. Itse en muuten oikein dipeistä tykkää mutta Taffelin Creamy Pepper on ihan suosikki ja sitä siis meillä nyt näiden terveellisten kanssa myös on.


On kiva nähdä kuinka L on myös innotunut tuosta porkkanan napostelusta. Näistä muista herkuista kurkku maistuu hänelle mutta paprika ei vaikka sitä on kyllä hienosti muutamaan otteeseen maistettu.


Itse tykkäisin näitä napostella ehkä enemmänkin, loistavaa naposteltavaa iltaisin telkkaria katsellessa ja vielä terveellistä. Hieman ongelmia vain tuottaa se, että porkkanalle olen jonkin verran allerginen, joten sitä ei kauheatsi voi syödä ja paprika aiheuttaa närästystä melko herkästi, eli kurkku on ainut neutraali mitä voi syödä ihan rauhassa. Mutta eikös tämä ole ihan hyvää siedätyshoitoa? Tosin närästystä vastaan ei hirveästi voi siedättää mutta porkkana-allergiaan.


Espritiltä tuli tänään sähköpostia, että nyt alkoi välikauden ale. Auts. Oon asettanu itse itselleni shoppailukiellon tälle kuulle, Hullarit oli tosin poikkeus, siellä sai luvalla shoppailla. Kävin kuitenkin ihan pikaisesti vilkaisema nettisivuja ja muutama houkutus sieltä löytyi. Ei ehkä mitään järkevää talvea ajatellen, enkä nyt ehkä juuri näitä vaille ole mutta...Aikas kivoja, eikö? Oon ihan ihastunut noihin kenkiin, oon niitä hypistelly kaupoissakin useasti. Ja muistan kun tuota laukkua ystävän kanssa kerran hypisteltiin ja ihasteltiin kaupassa. Huoh.


Kuvat Esprit.fi.

2 kommenttia:

  1. OI että noi kasvisdippailut on hyviä, voi kun joku vaan aina pilkkois ne valmiiksi:) Itse tykkään tulisesta taco-dipistä ja valkosipulista. Tosi kauniita kuvia olet myös ottanut.

    Ihanat nuo espritin kengät ja laukku, just sopivat väripilkut sellaiseen arkisen sporttiseen asuun. Tykkään! Nyt pitäs kyllä itsekin olla säästökuurilla, ainoastaan talvitakiin on lupa panostaa;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo olis kyllä luksusta kun joku pilkkois aina noi valmiiks! Tosin eilen yllätyin miten kivuttomasti se kilon pussi porkkanoita sit kuitenkin meni :)

    Nyt tosiaan pitäis olla säästökuurilla ja estää kaikki noi houkuttavat sähköpostit kokonaan. Kiusasin itseäni tänään lisää ja kävin uudestaan kurkkimassa tota Espritin alea ja nyt sieltä löyty taas lisää houkutuksia. Auts!

    VastaaPoista