maanantai 8. lokakuuta 2012

Pientä valoa pimeyteen

Tänään oli aika käydä hakemassa varastosta muutama lyhty parvekkeelle. Nyt on nimittäin kaikki syksyn krysanteemit, niitä monivärisiä lukuunottamatta, jo nukahtaneet ja ajattelin että on hyvä aika laittaa amppelit talvisäilöön ja lyhdyt tilalle. Rakastan pimeitä iltoja kun parvekkeella on lyhdyissä kynttilät palamassa tuoden lämpöistä tunnelmaa pimeään ja kylmään iltaan. Jostain syystä sisällä en ole vielä innostunut juurikaan polttamaan kynttilöitä, vielä ei taida olla siis riittävän kylmä.


Tykkään kovin näistä meidän Pentikin lyhdyistä. Parvekkeella näitä lyhtyjä löytyy kolme ja sisällä makuuhuoneessa on vielä samaan sarjaan tuikkutelineitä.


Kerroin, että kävin sunnuntain ulkoilun yhteydessä pyörähtämässä Iittalan tehtaanmyymälässä vilkaisemassa tarjouksia. Tyhjin käsin ei tullut lähdettyä sieltä ulos vaan mukaan tarttui muutama muki ja niihin sopivat lautaset. Mukit ja lautaset ovat Iittalan HEL2012-sarjaa, millä siis juhlistetaan tätä Helsingin desingvuotta. Oon ennestään J:lle hankkinut samasta sarjasta jo espressokupin ja siihen espressolautasen ja nyt tuntui luontevalta jatkaa sarjan keräämistä. Vielä hieman mietin, että pitäisikö samasta sarjasta hankkia vielä kulhot, sopisi nimittäin hyvin vaikka aamiaskulhoksi muroille tai jogurtille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti