sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Eka lumiukko ja lätkää

Perjantaina oli ihana herätä ja katsoa ulos, kun maa oli valkoinen. Tykkäsin jopa siitä kun sain autoa putsata lumesta. Meillä oli vielä sopivasti sovittuna renkaiden vaihto perjantai aamulle eli ei muuta kun me mentiin L:n kanssa taas mummilaan ja J lähti vaarin kanssa vaihtamaan renkaita molempien autoihin.


Tehtiin eka lumiukko L:n kanssa heti kun mummilaan saavuttiin, ennen kun mentiin sisälle aamupalalle. Ei siitä nyt ehkä mikään kovin kaunis tullut mutta silti se on meidän tämän talven eka lumiukko.


Illalla suunnattiin J:n kanssa pitkästä aikaa katsomaan lätkää. Jokereilla on juhlaottelu, kun viettivät 45-vuotis synttäreitä ja J halusi tätä päästä seuraamaan paikan päälle. Oli kiva olla pitkästä aikaa lätkämatsissa, vaikkakaan en kannata Jokereita ja illan peli oli aika surkeaa, niin silti.


Hartwalilla vain kauhistutti hurjasti kallistuneet hinnat. En oo aikoihin areenalla käynyt tai mitään siellä ostanut mutta nyt kun hain limua niin kauhistuin siitä 4€ hinnasta. Mielestäni sillon kun itse olin siellä töissä vuosia sitten niin limusta joutui maksamaan 2,5€. Hurjaa.

2 kommenttia:

  1. Hienoja lumenpeittämiä ruusuja! Jäänpä seurailemaan blogiasi uutena lukijana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tervetuloa lukijaksi, kiva saada uusia lukijoita! :)

      Poista