keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Isi tuli kotiin

Tänään kotona odotettiin jo kovasti, että isi tulisi kotiin. Aamulla nukuttiin pojan kanssa molemmat tosi pitkään, itse nousin kymmenen jälkeen ja poika vähän myöhemmin. Oli ihana nukkua pitkään ja nautiskella kun minnekään ei ollut kiire tai menoa.


Päivä jatkui yhtä rauhalliseen tahtiin, äiti sai rauhassa hörppiä aamukahvia ja hieman meikata kun poika väritti ja välillä vähän leikki duploilla. Meillä on duplot noussu nyt ihan viime aikoina kovaan suosioon ja niillä leikitään ihan päivittäin.


Ja voi sitä ilon ja riemun määrää kun isi vihdoin iltapäivällä tuli kotiin. L ampaisi samantien isin syliin halimaan, kun isi ilmestyi eteiseen, "isi tuli kotiin, isi tuli kotiin, pusu pusu". Ihana. Toinen oli aivan onnesta sekaisin. Ja sittenhän isiä jo vietiinkin leikkimään.


Myöhemmin käytiin L:n kanssa vielä kaupungilla hoitamassa asiota. Shoppailulakko hieman repsahti tällä käynnillä, ihan vähän vaan. Espritin alesta kävin yhtä paitaa ihastelemassa (kuvassa alempi) ja kas kummaa hetken päästä huomasin katselevani myös J:lle uusia paitoja ja suuntavani kassalle. Kaikkein tyytyväisin oon siihen, että löydettiin J:lle jo isänpäivälahja. Hih, oon vielä aika tyytyväinen tähän lahjaan. Mutta paljastellaan sitä sitten kenties enemmän isänpäivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti