tiistai 23. lokakuuta 2012

Äitin oma päivä

Tänään oli vähän erilainen päivä kun mihin tässä viime vuosina on tottunut. Aamulla nimittäin vietiin J Meilahden sairaalaan leikkauspöydälle ja sitten mentiin L:n kanssa mummilaan. Aamupalan söin mummin ja L:n kanssa ja sitten suuntasin viettämään päivää itsekseni.


Oli ihan outoa olla jo niin aikasin liikenteessä. J:n piti olla aamulla jo seittemältä osastolla niin itsekin olin jo yhdentoista aikaan kaupungilla, vaikka mummilan aamupalan jälkeen vein vielä auton kotiin ja kävelin ytimeen. Taas oli ihanan raikas ja aurinkoinen syyssää. Tosin kadut oli paikoitellen hurjan liukkaita märkien lehtien johdosta.


Kaikella rakkaudella mun poikia kohtaan, mutta oli muuten ihana viettää päivää kaikessa rauhassa ihan itsekseen. Kävin Stockalla Fazerilla kahvilla ja kaikessa rauhassa samalla kun herkuttelin niin lueskelin naistenlehteä, minkä olin ennakoiden kotoa laukkuun ottanut.


Kaupoilla pyörin ja hypistelin jonkun verran mutta melko hyvin pidin kiinni shoppailulakostani, enkä mitään kovin erikoista hankkinut. Hieman uusia ponnareita ja pinnejä hankin lisää, kun niistä tuntuu aina olevan pulaa. Ja testiksi otin H&M:ltä vielä mukaan kasvonaamion. The Body Shopista kävin myös ostamassa hieman uusia rasvoja. Oon jo vuoden verran käyttänyt Body Shopin hamppukäsivoidetta ja nyt kävin katsomassa samaan sarjaan muita voiteita. Testiin lähti tällä kertaa hamppu kasvovoidetta ja Shea vartalovoidetta. Lähinnä voiteita ajattelin J:lle testiin, kun hänellä iho on niin todella kuiva ja samalla tietysti myös voi itselläkin näitä testailla.


Kotona vielä katsoin kaikessa rauhassa kaksi elokuvaa ennen kuin lähdin hakemaan poikaa takasin kotiin. Ensin katsoin kotimaisen Kohtaamisia, mistä en oikein pahemmin tykännyt ja perään katsoin vielä toisen kotimaisen Onnen varjot. Ei tämäkään suosikkeihini päässyt, mutta oli näistä kahdesta kuitenkin parempi.


Nyt hyvää yötä kaikille!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti