lauantai 13. lokakuuta 2012

Kahvittelua ja Hullut päivät, osa 2

Eilen käytiin kaupan kautta hakemassa vähän pullaa kyytiin ja mentiin illaksi kyläilemään J:n tädin luokse. J:n täti on meidän L:n ehdottomia suosikkeja (kuten tuntuu olevan kaikki sukulaiset ihan muutenkin) ja poika olikin niin innoissaan ja vauhti päällä koko illan. Tosin pääsi se unikin yllättämään siinä illan aikana hieman salakavalasti.



Kyläilemään laitoin päälle tuon H&M:ltä jokunen aika sitten tulleen ihanan neulemekon. Tilatessa hieman pähkäilin tuon värin kanssa, mutta kun luonnossa mekon näin niin tykästyin kyllä heti. Mekko oli aivan ihana päällä.


Illalla sitten kun L oli käynyt nukkumaan niin oli pieni herkkuttelun aika. Oon vierottautunu nyt niistä limutölkeistä, mistä aikasemmin tein postauksen ja nyt olinkin kaupasta varannut villiin perjantai-iltaan puolen litran ananaslimun. Ben&Jerrysiin on jääty J:n kanssa molemmat ihan koukkuun ja niinhän meillä oli myös purkit eilisillalle varattuna, tosin kaupasta en löytänyt lemppariani vaan jouduin ottamaan uuden maun testiin. Eikä tämäkään pahaa ollut, mutta ei silti ole sitä Strawberry Cheesecaken voittanutta! Onneksi tänään löysin tuota jo toisesta kaupasta. :)


Tämä päivä meillä menikin aika pitkälti Jumboillessa ja lähinnä Hulluilla päivillä. Torstainahan kävin myös Jumbon Stockalla hullareilla pyörähtämässä. Torstaina en löytänyt enää sitä Espritin neulapaitaa siinä oranssinpunaisessa värissä, mutta löysin sen takin mitä lähdinkin katsomaan. Olin aika yllättynyt, että löysin tuon takin vielä iltapäivällä ja että se vielä sopi päällekin. Aikas kiva sanoisin. Hullareilta tarttui muutenkin matkaan vaikka ja mitä ja tässä hieman kuvaa niistä. Siitä mitä tänään käytiin sieltä hakemassa niin palataan siihen myöhemmin tarkemmin. On nimittäin aika kiva juttu, hih.

Päällä Espritiltä tilattu neulemekko ja huivi. Ei siis mitään hullareiden löytöjä.


Nyt kuitenkin kiireellä rentoutumaan ja rauhoittumaan lauantai-iltaan. Tää postauksen tekeminen ei mennyt niin lennokkaasti kuin olin suunnitellut ja se kiukuttaa (tyhmä picasa ja rajoitettu tila!). Eli nyt kylmästä puolentoista litran pullo ananaslimppaa ja pakkasesta vielä B&J ja BB pyörimään. :D
Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti