torstai 29. marraskuuta 2012

Ihana Mijas

Mijaksessa käytiin tosiaan yhtenä päivänä ihastelemassa ja ihmettelemässä.Monet olivat tätä paikkaa meille jo ennestään kehuneet, joten olihan se hypättävä bussiin ja kiivettävä ylös vuorelle. Mijakseen Fuengirolasta oli matkaa vajaa 10kilsaa ja bussi teki tätä matkaa vajaan puolisen tuntia (päättäriltä päättärille). Ja jos en ihan väärin muista niin bussi maksoi 1,45€ per naama suuntaansa, siis kun bussiliput ostettiin bussissa kuskilta.


Pyörätuolin ja rattaiden kanssa Mijas on hieman rankka, sillä nousuja ja laskuja riittää ja toisinaan todella jyrkkiäkin, mutta edelleen käymisen arvoinen, ehdottomasti.


Mijaksessa oli sellaista kaivattua pienen Espanjalaiskylän tuntua, ihania kapeita kujia, palmuja, valkoisia taloja, palmuja, ihanasti laitettuja parvekkeita, palmuja, mandariinipuita ja palmuja. Muistinko mainita että siellä oli myös palmuja? Välillä teki mieli kuvata lähes jokainen palmu ja mandariinipuu, niin ihanalle ne näytti. Varsinkin tuolla Mijaksessa kun taustalla oli ne valkoista hohkavat talojen seinät.


Me vietettiin tuolla puolisen päivää ja pidempääkin olisi viihtynyt. Olisi ollut ihana nähdä paikka iltavalaistuksessa ja istua jossain ulkokahvilassa vilttiin kääriytyneenä ja ihastella sitä huikeaa maisemaa, mikä korkealta aukeutui. Itse asiassa suunniteltiinkin, että jos joku ilta olisi ollut aikaa niin oltaisiin hypätty uudestaan bussiin ja käyty iltakahvilla tuolla, mutta harmiksi päivät lopui kesken kun näkemistä ja tekemistä oli niin paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti