keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Michael Jackson: The Immortal Wordl Tour - Cirque du Soleil

Eilen oltiin J:n kanssa katsomassa Hartwall Areenalla Michael Jackson: The Immortal World Tour -Cirque du Soleil. Itse hinkusin tuonne siitä asti kun ensimmäisen mainoksen näin ja lopulta sain puhuttua J:n sinne myös mukaan. Oli hiukka jännä mennä eilen areenalle kun ei oikein tiennyt, että mitä odottaa.


Areenalla oli väkeä aika kivasti, järkkäriltä kuulin, että noin 10 000 ja pt-katsomo oli myös ihan täynnä. Saatiin kuitenkin J:n kanssa tosi hyvät paikat, oltiin nimittäin ihan suoraan vastapäätä lavasta.


Esitys oli itsessään aivan huikea. Täynnä hyvää musiikkia (no tietysti jos kyseessä on Michael Jackson), tanssia ja akrobatiaa. Toiset akrobaatit olivat aivan ällistyttävän upeita ja temput käsittämättömiä. Huikeaa kehonhallintaaja tekemisen iloa. Showssa tuotiin hienosti esille Michaelin elämäntyötä popin ympärillä, sekä muita hänelle sydäntä lähellä olevia asioita. Hieno kunnianosoitus Popin kuninkaan muistolle!


Live nationin sivuilta löytyi tapahtumasta tällainen kuvaus:
"Tämä kerran elämässä koettava upea produktio käyttää hyväkseen Cirque du Soleilin luovuutta antaakseen faneille ympäri maailmaa ainutlaatuisen katsauksen pop-kulttuuria ikuisiksi ajoiksi muuttaneen taiteellisen neron mielenmaisemaan, tunteen paloon ja sydämeen. 
Jamie Kingin kirjoittamassa ja ohjaamassa show’ssa on mukana 64 kansainvälisen taustan omaavaa tanssijaa, muusikkoa ja akrobaattia.
Kyseessä on visuaalinen ja tanssillinen musiikin ja fantasian yhteensulautuma, joka vie yleisön Michaelin luovaan maailmaan. Show on suunnattu sekä tosifaneille että niille, jotka pääsevät kokemaan Michaelin luovan nerouden vasta ensimmäistä kertaa. Show vangitsee Popin Kuninkaan olemuksen, sielun ja inspiraation, ja juhlistaa hänen perintöään, joka jatkaa matkaansa tuleville sukupolville."

<3 Ihana Michael Jackson ja kaikki rauha ja kunnia hänen muistolleen! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti