sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Kahvia, sirkusta ja joulutorttuja

Pikainen tervehdys ja kuvapläjäys viikonlopulta. Viikonloppu meni täällä ihan hurjaa vauhtia.


Lauantaina oli aikanen herätys ja suunnattiin heti aamusta Kanavarantaan Johan&Nyströmille Brewers Cup:n SM-kisoihin. Koko päivä sitten menikin kisoja seuratessa, kuvia napsiessa ja J:tä avustaessa. Kisoista enemmän erikseen kunhan saan kahlattua kuvat paremmin läpi.


Illalla käytiin vielä hautausmaan kautta ja voi miten siellä olikaan kaunista kun oli jo pimeää, sumuista ja koko haustausmaa valaistuna kynttilöillä. Yritin sitäkin ikuistaa kameralla mutta eihän siitä mitään tullut, sääli.

Tänään saatiin vieraita Kotkasta ja heidän kanssan käytiin katsomassa Sirkus Finladia. Ihan huikea esitys ja mikä mahtavinta niin L tykkäsi myös ja jaksoi seurata koko esityksen ajan. Tämä oli siis L:n eka kerta sirkuksessa. Sen lisäksi, että lapset tykkäsi niin myös kaikki aikuiset tykättiin esityksestä kovasti. Esitys oli tänä vuonna huomattavasti tasokkaampi kuin toissa vuonna.


Parasta tänä vuonna oli suloiset ja taitavat kissat, prätkäjätkät pallossa ja se taikuri. En vieläkään tajua mistä se taikuri niitä lintuja ja linnunhäkkejä taikoi, vakuuttavaa. Ja sykettä nostatti aika hurjasti ja hieman kämmenet hikoamaan sai ne neljä hurjapäätä prätkineen siellä pallossa, ihan mieletöntä. Siinä vaiheessa teki melkein mieli peittää L:n silmät, ettei poika vaan saisi mitään hölmöjä ajatuksia tulevaisuuteen.


Ja yksi viikonlopun kohokohta kaiken muun kivan lisäksi oli tämän vuoden ekat joulutortut. NAM!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti