lauantai 10. marraskuuta 2012

Messuilla eläimiä paijaamassa

Lauantai kului meillä suurimmaksi osaksi messukeskuksessa eläimiä ihaillessa ja paijatessa. Messukeskuksessa on nyt samanaikaisesti käynnissä Elma-, kädentaito-, metsä-, outlet- ja lemmikkimessut ja me painotettiin lähinnä Elman eläinpuolelle, sekä tuonne lemmikkimessuille. Käytiin pyörähtämässä myös tuolla outlet-messuilla, mutta aikamoinen pettymys oli. Itse en löytänyt mitään muuta mielenkiintoista saatika kotiin mukaan kannettavaa kuin Lumenen piste. Sieltä matkaan tarttui muutama huulikiilto, kynsilakka, sekä rauhoittava hoitoseerumi kasvoille, ei muuta.


Lemmikkimessuilla käytiin jälleen (oltiin siis viime vuonnakin) ihastelemassa kissat, puput ja hieman seurattiin koiranäyttelyitä eri kehissä. Pieni oli ihan innoissaan kaikista eläimistä, mutta puput ja kissat taisi olla ne suosikit. Pupujen agility oli pojan mieleen hauskaa seurattavaa, eikä tämä meinannut rattaissa pysyä. Alkuun meinasin jättää rattaat kokonaan pois, kun ajattelin että on helpompi liikkua siellä ihmispaljoudessa ilman rattaita ja pojan olisi kivempi katsella eläimiä, mutta onneksi kuitenkin otettiin rattaat mukaan. Ei olisi tullut kokopäivästä yhtään mitään jos poika olisi ollut jalkasin liikkeellä, sen verran oli taistelua jo nyt. Ja sai poika nyt nukuttua myös pienet päikkärit siinä välillä, niin jaksoi myöhemmin  keskittyä vielä Elman eläimiin.


Muuten ei eläimiä pelätty, ei edes niitä isoja nautoja tai lehmiä, mutta kovaan ääneen määkivä lammas, joka työnsi päätänsä reippaasti ulos aitauksestaan sai pojan hieman peruuttamaan. Samoin kovasti rääkyvät isot papukaijat saivat pojalle pakin päälle, vaikka hetki niitä jaksettiinkin ensin ihastella ja niille naureskella. Tosin nyt taisikin olla eka kerta kun meidän poika näki papukaijoja.


Kotiin kun päästiin niin alkoi isänpäiväkakun leipominen. Tosin ensin piti juosta muutamaan otteeseen kaupassa, kun ei kerralla muistanut kaikkea tarpeellista. Näinpä muuten siinä kauppaan kävellessäni eräässä kodissa olevan jo koristeltu joulukuusi olohuoneessa. Ihanaa. No mutta kakku on nyt paistettu, tosin täyttäminen ja koristelu jää aamuun eli saa nähdä mitä siitä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti