perjantai 30. marraskuuta 2012

Luminen perjantai

Lumimyräkkä on pitänyt tänään huolen siitä, että meillä on vietetty rentoa kotipäivää ilman minkäänlaista stressiä uloslähdön kanssa. Toisaalta ihan hyvä näin, sillä kaikilla kolmella on hieman kipeä olo, niin tänään on saatu ihan rauhassa kotona köllötellä ja lepäillä.


Poika olikin ihan ihmeissään aamusella, kun sai ihan rauhassa katsoa telkkarista Mikki Hiiren kerhotaloa, eikä heti tultu keskeyttämään ja hoputettu muihin puuhiin.


Mikki Hiiren kerhotalon lisäksi tähän päivään on kuulunut pyykinpesua, leikkimistä, paljon lämmintä juotavaa, kynttilöitä ja kurkkupastillia. Jäätelöt herkuteltiin pojan kanssa ihan sillä verukkeella, että kylmä auttaa kivasti kipeää kurkkuun. Aamulla heitin myös täkit parvekkeelle tuulettumaan ja nyt pitäisi jostain kerätä voimia, että jaksaisin ne vielä sieltä nostaa sisälle ja laittaa puhtaat lakanat sänkyyn. Tylsää. Lakanoiden laittaminen on aina niin tylsää, vaikkakin se on kyllä palkitsevaa kun sitten pääsee puhtaisiin ja raikkaisiin lakanoihin nukkumaan.


Jeee, huomenna alkaa jo joulukuu, huippua. Sen kunniaksi (mikä loistava tekosyy) tänään olisi vielä iltapalaksi tiedossa joulutorttuja, nam.
Makoisaa viikonloppua ja joulukuun alkua! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti