torstai 15. marraskuuta 2012

Jenny From The Block

Viime viikolla oltiin Hartwall Areenalla katsomassa Jennifer Lopezin ensimmäistä Suomen keikkaa. Keikka oli upea, JLo otti lavan haltuun säkenöiden ja se kuuluisa peppu pyöri jatkuvasti. Silti musta ei tullut yhtään sen enempää JLo:n fani.


Tanssijana JLo on mahtava, mutta laulajana ei ehkä parhaillaan, ainakaan noin livenä. Ennen keikkaa luin jostain lehtiartikkelista, että Jenniferin keskinkertainen laulutaito jää huomaamatta huikean shown ja pyörivän pyllyn ansiosta, mutta ei siinä nyt ihan niinkään käynyt, harmi.


Laulutaidosta huolimatta meno oli katossa koko shown ja väki tanssi ympäri areenaa. Oli ihan mahtava katsoa kun Harwalilla oli tunnelma niin rentoutunutta ja vauhdikasta. Tosin se mahtava fiilis ei useimmiten yllä sinne pyörätuolikatsomoon asti, missä useimmiten on aika vaisua. Tokin on ymmärrettävää, että siellä ei ehkä se meno ulospäin näytä niin villiltä, mutta kyllä se silti sitä omaa fiilistä myös hieman latistaa.


Hartwalilla käydessä ollaan nyt myös hieman ihmetelty, kun pt-katsomosta on poistettu yksi osio ja tilalle rakennettu muutama aitio. MIKSI? Pt-katsomo ei ole se tuottoisin katsomo, eikä varmasti ihan joka pelissä ole täyteen myyty mutta silti pyörätuolien määrä on hyvin rajallinen mitä tapahtumiin mahtuu. Suomessa ei ole taidettu missään hallissa ottaa vielä käyttöön merkittyjä pt-paikkoja. Siis jokaiselle pyörätuolille omaa merkittyä paikkaa missä avustaja olisi vieressä. Suomessa homma toimii niin, että jos tilaa jää niin avustaja voi istua pyörätuolin vieressä mutta jos pyörätuoleja tulee niin paljon, että ne joudutaan laittamaan aivan vieriviereen, niin silloin avustajat istuvat tai seisovat pyörätuolien takana. Voin kertoa, todella arvostettu olo! Nyt sitten areenalla on paikkoja vähennetty entisestään ja tilalle tullut kaksi aitiota, mitkä ovat olleet tyhjillään kun ollaan käyty, hienoa.


Mutta Jenniferistä vielä niin upea nainen, todella kaunis ja uskomattomassa kunnossa ja mahtava show. Laulutaito ei livenä kuitenkaan ole ihan parhaimillaan. En ehkä uudestaan lähtisi JLo:n keikalle mutta en silti kadu, että käytiin tällä keikalle, olihan se kuitenkin naisen eka käynti täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti