sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Aurinkoa ja rentoilua

Lauantai tosiaan meni aika rennoissa ja rauhallisissa merkeissä sen jälkeen kun poika oli lähtenyt mummin ja vaarin luo (Huom! Lapsi on jo toista kertaa yökylässä yksin ilman vanhempia!!). Oli ihana vaan olla ja rentoutua, olla tekemättä mitään ihmeempää. Ja se hiljasuus, ah ihanaa vaihtelua. Iltaa kohden myös J:n vointi koheni, eikä tarvinnut lähteä lääkäriin, mikä oli hyvä juttu.

Nala ottaa ilon irti kun saa ihan rauhassa maata vaikka keskellä olkkarin mattoa <3
Oon jääny ihan koukkuun näiden naisten seuraamiseen. Ensin oli Beverly Hillsin täykkärit ja nyt nämä :D


Alunperin olin suunnitellut, että aamulla olisin saanut hiukset värjättyä ja oltaisiin voitu J:n kanssa nauttia rauhassa kunnon iso aamupala mutta suunnitelmat vaihtui melko nopeasti kun herätessä näki sen auringonpaisteen. Oli ihana herätä pitkästä aikaa verhojen takaa sisäänpyrkiviin auringonsäteisiin. Muutenkin oli huippua nukkua aamulla rauhassa ilman kelloa ja herätystä. Nukuttiinkin puoleen päivään asti, oho. Päätettiin sitten suunnata Kaivariin, vaikka arveltiinkin että saman suunnitelmat ovat monet muutkin keksineet.


Väkeä oli melko paljon liikkeellä, enkä tosiaan yhtään ihmettele sillä ilma oli aivan mahtava. Jäälle ja Uunisaareen olisi mieli tehnyt mutta pyörätuolin kanssa ajatus oli ihan mahdoton, joten kierreltiin sitten rantaa pitkin ja nautittiin maisemista.


Aivan ihana päivä ja onneksi viikolle on luvattu lisää aurinkoisia päiviä. 
Aurinkoista mieltä ja viikko kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti