torstai 21. helmikuuta 2013

Kun mikään ei riitä

Se on ilo huomata miten lapsi osaa olla kiitollinen jo pienistäkin asioista.


Oltiin nimittäin eilen käymässä Paloheinän talviriehassa ja sen lisäksi, että poika pääsi paloauton, moottorikelkan ja lumikoneen kyytiin, hän vielä näki Muumipeikon siellä. Juostiin siellä lumihangessa kiireellä lavan luokse katsomaan Muumipeikkoa kun kuultiin Muumipeikon sinne ilmestyneen. Tiukasti kuunneltiin ja seurattiin Muumipeikon juttuja ja seurattiin tanssia, itse tietenkään yhtään osallistumatta. Muumipeikon lavalla esiintymisen jälkeen olisi ollut mahdollisuus mennä jonottamaan yhteiskuvaa Muumipeikon kanssa, mutta poika ei halunnut. Sen sijaan poika esitti vaativasti "Missä Hessu on? Mä haluan Hessun tänne, mä haluan nähdä Hessun!".


Että näin, kiva kun tykkäsit! Autossa oltiin pettyneitä kun ei nähty Hessua. Kaikki se superjännä ja kiva kun päästiin katsomaan paloautoa, moottorikelkkaa, lumikonetta ja päästiin niiden kyytiin käymään oli unohdettu, koska paikalla ei nähty Hessua.


Onneksi myöhemmin illalla kuitenkin jo todettiin että päivä oli kiva ja oli kiva käydä talviriehassa VAIKKA Hessu ei siellä ollutkaan! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti