maanantai 18. helmikuuta 2013

Uusia koruja, osa1

Se Espritin paketti (mistä kerroin Niin vanhanaikaiset-postauksessa) tuli tosi nopeasti ja sain noudettua sen postista jo viime viikon perjantaina eli paketti tuli siis tasan viikossa.

Omalta osalta vaatteet menevät palautukseen. Farkut olivat luonnossa liian samanlaiset kuin vanhat farkkuni ja paidan tilaan uudestaan toisessa koossa, sillä hihat olivat hiukan liian lyhkäset. J:n farkut vaikuttavat hyville ja sehän oli se tämän tilauksen tärkein juttu. L:n paitoja en ole ehtinyt vielä päälle asti kokeilemaan mutta todennäköisesti se kauluksellinen ruutupaita lähtee palautukseen, nopeasti katsottuna näytti ainakin että jäisi pieneksi turhan nopeasti. Mutta Pluto-paita vaikutti hyvälle.

Mutta tilasin itselleni myös koruja ja ne osoittautuivat mieluisiksi. Tosin tässä on pieni mutta, sillä olen vielä aika aloittelija noiden kaulakorujen kanssa. Huivi kun on aina kaulassa niin jotenkin nuo kaulakorut ovat jääneet unholaan mutta nyt ajattelin opetella kaulakorujen käytön uudestaan.


Käsikoruista tuli samantien yksiä suosikkejani ja luulenkin, että ne pyörivät ranteessa nyt melko ahkerasti. Oon tässä viime aikoina ostanut toisenkin käsikorun ja kaulakorun ja voisin niitä esitellä omassa postauksessaan.


Ps. Se päälle yrittävä flunssa on jo melkein selätetty, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti