tiistai 5. helmikuuta 2013

Liian levoton rauhoittumaan?

Viikonloppuna huomasin jotain uutta ja outoa. Sunnuntai aamupäivällä saunoin vanhempien luona itsekseni. Talossa oli hiljasta ja makasin hiljaisen saunan lauteilla aivan yksinäni. Sellaisesta hetkestä olen viime vuosien aikana haaveillut useaman kerran, yksin hiljaisuudessa.


Nyt olo ei kuitenkaan ollut rauhallinen ja rentoutunut, vaan enemmänkin kärsimätön ja tylsistynyt. Hetken makoilun jälkeen jo mietin, että olikoha tämä tässä. Kävin laittamassa jossain vaiheessa radionkin päälle, mutta jotenkin se ei vaan nyt toiminut.


Välillä jo mietin, että hakisinko lehden mutta jätin sen kuitenkin tekemättä. Pähkäilin myös, että onko pää liian tyhjä ja ajatukset karanneet liian kauaksi kun tylsistyminen ja levottomuus vaivasit jo niin pian. Vaikka tiedän olevani melko kärsimätön ja levoton mutta tämä oli jotain ihan uutta. Enkö enää osaa nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta?

2 kommenttia:

  1. Aivot vetää sellasella aktiivikäyrällä, että ite ainakin menen ihan sekasin ja hämilleni jos olen yksin ja on hiljaista. En osaa relata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, niin vieras käsitys nykyään tuo rentoutuminen, kuten myös yksin ja hiljaisuudessa. :D

      Poista