torstai 7. helmikuuta 2013

Siellä oli Mikki jäällä

Kinusin varmaan koko syksyn, että mentäisiin katsomaan Disney On Ice ja niinpä me muuten mentiikin. Tää oli pojalle jo toinen kerta Hartwall Areenalla kyseisessä tapahtumassa, mutta ensimmäinen kerta meni pienellä sylissä nukkuessa.

Nyt käynti oli hyvin jännä, täynnä hurjasti kaikkea uutta. Ensin käveltiin juna-aseman vieressä ja nähtiin junia (ei olla kertaakaan menty pojan kanssa Suomessa junalla, oho), mentiin isolle jäähallille, missä oli paljon ihmisiä, paljon valoja ja monia kojuja missä oli kivoja juttuja myynnissä. Ihan hurjaa.

"Äiti tää on Mikitin, niillä on kerhotalossa tällanen"
Toinen Desigualilta tilattu paita oli juuri sopiva valinta tähän tapahtumaan
Poika istui koko shown ajan hienosti paikallaan ja tapitti uskollisesti jäälle. "Äiti, äiti tuolla on Mikki. Ja Hessu. Ja ja ja." Eli siis joku oli todella innoissaan. Muiden mukana myös taputettiin innokkaana. En siis voi kun kehua poikaa siitä miten hienosti hän jaksoi koko illan. Vaikka kyllähän siinä väliajalla se pyörätuolikatsomon lattia luututtiin ensin vatsapuolella ja sitten selkäpuolella, sekä juoksenneltiin muiden jaloissa rappusissa, mutta nehän nyt kuuluvat asiaan.


Show itsessään oli hieno, kuten aina ennenkin. Ei pelkästään lapsille suunnattu vaan viihdyttää myös aikuisia. Luistelijat ovat ihan huikeita ja liikkuvat niin ketterästi, vaikka päällä onkin toisinaan melko kookkaita pukuja. Ehdottomasti ensi vuonna uudestaan!


En tiedä miten tää oikeasti vaikuttaa omaan arkeeni mutta silti, onneks huomenna on jo perjantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti