tiistai 19. helmikuuta 2013

Kaupungilla mukana

Oltiin eilen iltapäivällä pienen kanssa pyörähtämässä kaupungilla ja tässä jotain satunnaisia ja epämääräisiä kuvia reissusta.

Lumimyräkässä suunnattiin Kluuviin hakemaan J:lle vähän kahvipapuja Fratellosta. Poika nukkui tyytyväisenä vaunuissa, joten tilaisuus piti käyttää hyväksi ja siispä suuntasin Kluuvin alakertaan Subwayhin herkuttelemaan.


Ja eksyin matkalla myös yhteen sovituskoppiin käymään. Ja sieltä kävelin sitten kassan kautta ulos, tykästyin paitaan sen verran. Kun poika nukkui vieläkin tyytyväisenä niin kipaisin hakemassa hieman luettavaa ja matka jatkui Stockalla yläkerrokseen ja lämpöisen teelasin ääreen. Muistaakseni lasissa oli valkoinen karhu-teetä. Oli muuten ensimmäinen kerta kun jossain ravintolassa/kahvilassa käyn ihan varta vasten teellä, outoa. Lopuksi suunnattiin vielä Stockan lastenosastolle ja hetkeksi käymään myös leikkipaikalla. Poika jo kotoota lähtiessä odotti, että mennään käymään leikkipaikalle mutta kun sinne päästiin niin ei se oikein sitten kiinnostanutkaan. Onneksi kuitenkin jotain kivaa löytyi ihan siitä vierestä.


Kotiin ei siis palattu tyhjin käsin. Desigualin alesta löytyneen paidan lisäksi käytiin The Body Shopista hakemassa kantisalessa ollutta hamppu käsivoidetta. Ihan parasta, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Kotiin mentiin vielä muutaman lumikasan kautta.


PS. Vaari, mulla on sulle lisää suklaata! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti