sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Uutta valoa elämään

Oon tässä viimeisen vuoden aikana innostunut kovasti kotimaisista desingnvalaisimista ja eilen kävinkin hankkimassa yhden uuden upean valaisimen meille. Olin ennakkoon vähän pähkäillyt, että miten puhun J:n ympäri tähän valaisimeen kun kuvittelin saavani ehdotukselleni heti tyrmäyksen. Mutta toisin kävi, jei.

Eli Yki Nummen Modern Art-pöytävalaisin. Tykkään tosi kovasti, tosi ihana ja antaa valoa paljon.


Valaisimen kävin hakemassa Kodin Ykkösestä kun sinne oli alennuslappunen, millä sai -30%. En sitten tiedä, että onko kyse vaan huonosta tuurista vai jostain muusta kun tuntuu, että Kodin Ykköseen saa käydä vähän väliä palauttamassa tai vaihtamassa tuotteita. Tuossa valaisimen jalassa oli pieni naarmu, mikä sitten osui koko ajan silmiin kun sen kerran huomasi, joten tänään käytiin vaihtamassa uuteen. Viimeksi tässä talvella kun ostettiin L:lle fleecepeitto päiväpeitoksi, niin kotona huomattiin, että keskellä oli jokin kuluma/tahra mikä ei lähtenyt pesussa joten piti käydä vaihtamassa. Ja aikaisemmin kun ostettiin vartalopeili, niin siinä peili näytti kuin Lintsin naurutalossa, joten vaihtoon meni. Onneksi vaihto on aina onnistunut ongelmitta, mutta kyllä se silti aina harmittaa.

Nyt yritän vielä saada J:n puhuttua ympäri Desing House Stockholmin Block-valaisimeen. Stockalta kun saa vielä kanta-asiakkaat helmikuun ajan -20% verkkokaupasta tilattaessa eli sais ihan kivan alennuksen. Nyt siis vielä pari viikkoa aikaa ympäripuhumiseen.

kuva: stockmann.com

2 kommenttia: