tiistai 12. helmikuuta 2013

Teetä ja paniikkia

Nyt iski paniikki. Kävin nimittäin tänään taas hammaslääkärissä, putsauksessa ja purukaluston kuvauksessa. Kuukauden päästä on aika neljän viisaudenhampaan poistoon, onneksi tosin sedaatiossa. Mutta kädet hikoaa jo nyt pelkästä ajatuksesta. En suostunut poistoon kevyemmällä lääkityksellä ja tuo leikkaava kirurgi ehdottikin heti sedaatiota ja kaikkien poistoa samalla kertaa. Tässä on vielä vaan sellainen pieni paniikki, että kärsin piikkikammosta ja se tipan laitto on niitä pahimpia toimenpiteitä sillä osin. Voi puistatus.

Täällä on nyt molemmat pojat kipeenä. Ei hyvä. Pienellä olo tuntuu menevän vaan tukkoisemmaksi ja nyt on tullut vielä rohiseva yskä. Kunpa vaan tuo malttaisi rauhoittua edes hieman, eikä väkisin yrittäisi rynnistää joka suuntaan. Onneksi on kuitenkin Mikki Hiiren Kerhotalo, mikä auttaa hieman tuohon rauhoittumiseen.

Viime viikonloppuna sain muuten J ystävältä tuliaisia Sri Lankasta. En vaan millään raaskisi avata näitä paketteja mutta kuulin, että teet olisivat tuolla hyviä, joten on se maistettava.


Tällä kertaa tosin kupissa on ihan Rooibosta maustettuna vadelmalla, mustikalla ja lakalla. Herkkua. Mukina toimii viime jouluna teetetty muki meidän pienestä matkaajasta. Teetettiin sukulaisille tuollaisia mukeja joululahjaksi meidän L:stä ja mukiin poimittiin vain matkakuvia. Onneksi teetettiin myös itselle mukit, sillä näistä tuli tosi kivat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti