lauantai 13. heinäkuuta 2013

Helsinki, aurinkoa ja merta, niistä on perjantai tehty

Tänään oli aika loistokas päivä sään puolesta sellaiselle muutaman tunnin risteilylle Helsingin edustalla. Ensin Kauppatorilla masut täyteen super hyvillä lihiksillä ja sitten vaan mukava asento laivan kannella ja ihastelemaan niitä maisemia. Oltiin Helsinki Sightseeing:n puolentoista tunnin kanavaristeilyllä ja tähän paattiin pääsi aika kivuttomasti myös pyörätuolilla yläkannelle, ei ollut kuin muutama rappunen nostettavana/vedettävänä. Henkilökunta vaikutti vielä siltä, että olisivat avustaneet tarvittaessa mutta meillä oli mummi ja vaari matkassa mukana ja saatiin vaarin kanssa J yläkannelle.

Jos vähänkin kiinnostaa nuo risteilyt niin tuota voin suositella. Puoltoista tuntia on ihan riittävän kauan (että ehtii käräyttää nahkansa hyvin siellä kannella), maisemat ovat kauniita, samalla saa myös tietoiskua Helsingin historiasta ja esittelyä paikoista, joiden ohi paatti kulkee. Heinäkuun ajan vielä lipusta saa S-etukortilla muutaman euron alen.


Ja vaikka L:llä on taas joku ihan mahdoton uhma käynnissä niin silti jaksoi olla paikallaan koko risteilyn ajan. Tokihan siinä penkissä pyörittiin välillä hyrrän tavoin mutta ilman suurempaa huutoa ja vääntöä selvittiin. Eikä tarvittu edes mitään lahjuksia.

Vaikka tuo Espritin hame onkin niin ihanan vilpoisa ja mukavan rento päällä, niin merelle se ei ehkä ollut se kaikkein fiksuin valinta. Onneksi vielä viime hetkellä päätin laittaa leggarit sinne alle, niin säästyttiin pahemmilta vilautuksilta, helmat nimittäin tykkäävät aika helposti nousta korkeuksiin. Paita on myös Espritin ja huivi on viime kesän alelöytöjä H&M:ltä.


Ja ensimmäistä kertaa jalkaan pääsi viime ruotsinristeilyltä ostetut Converset. 
Edelleenkin I H A N A T! Jos mahdollista niin tän päivän jälkeen oon vielä enemmän ihastunut noihin kenkiin. Ja tohon väriin.


Risteilyn jälkeen J pääsi lepäämään ja minä nauttimaan auringosta. Sitten vähän grillailua ja päälle vaarin synttärikakkukahvit ja perjantai oli aika hyvin paketissa. Hyvässä paketissa ja hyvillä mielin paketoitu.


Huomenna otetaankin päiväreissua Tampereen suuntaan ja lähdetään käymään kesäteatterissa. Kivaa. Nyt kuitenkin öitä ja ihanaa viikonloppua!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti