tiistai 2. heinäkuuta 2013

Ihanuuksia Espritiltä

Espritin alesta tilasin jo ennen juhannusta jotain pientä. Silloin ajatus lähti siitä, että tilaan pojalle muutaman kivan t-paidan kun taas on saanut laittaa pieneksi jääneitä sivuun. No sitten eksyin katsomaan myös naisten puolta ja jokainen voi vaan arvata miten siinä kävi. Varsinkin kun sillon oli vielä käynnissä VIP Sale eli kaikesta sai vielä 20% alennusta (Espritin kortilla), myös jo alennetuista.

Pojalle tilasin neljä kivaa t-paitaa, mitkä hän itse myös hyväksyi kaikki. Tilausta tehdessä nimittäin ehdotin omasta mielestäni kivaa robotti t-paitaa mutta se tyrmättiin aivan välittömästi. Ei siis ole niin helppoa ostaa 3-vuotiaalle pojalle vaatteita. Jokaisen paidan kohdalla vielä yhdessä pähkäiltiin että missä värissä olisi paras.


Mutta itselleni siis löysin alesta kivan hameen. Yritän kovsti opetella pois ainaisesta farkkujen käytöstä ja oppia käyttämään myös hameita. Tosin tämä ei ole helppoa niiden Desigualin housujen jälkeen mutta yritän.


Myös uudet sandaalit löysivät tilaukseeni. Rakastan näitä tämän tyylisiä rentoja varvassandaaleita ja kun väreinä on valkoista ja hopeaa niin ihastus on taattu.


Lisäksi tilauksessa oli vielä yksi käsikoru. Tästä onkin tullut melko vakiokoru nytten. Lähestulkoon täydellinen.

Ps. Jos Espritin jutuista tykkää niin kannattaa käydä kurkkimassa niiden nettikaupasta, siellä on paljon kivaa alessa. Tilaaminen on myös helppoa, eikä postimaksuja tule!

2 kommenttia:

  1. Tyylikäs pienten lasten äiti! Multa ei kyllä onnistuisi. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Vaikka ihan yksi noita lapsia on...ja siinäkin välillä ihan riittävästi :D

      Poista