sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kuuma kesä ´85 ja Pyynikin kesäteatteri

Eilinen päiväreissu Tampereelle oli tosi mukava. Ajettiin J:n ja äidin kanssa Tampereelle Pyynikin kesäteatteriin ja käytiin sitten vielä Tampereen keskustassa syömässä kaikessa rauhassa ennen paluumatkaa kotiin.


Pyynikin kesäteatteri oli todella positiivinen kokemus. Paikka oli meille kaikille uusi mutta kaikkien kuultujen kehujen jälkeen odotukset paikasta ja esityksestä oli korkealla. Eikä turhaan, tykättiin paikasta ja esityksestä paljon.


Eilen oli Tampereella kaunis aurinkoinen päivä ja lämmin, todella lämmin, eikä pilvistä tietoakaan. Muutenhan ihan ihanteellinen kesäsää mutta kun se aurinko porotti välillä todellakin kuumasti siihen teatterin katsomoon. Onni oli, että katsomo on pyörivä ja hetkittäistä helpotusta sai katsomon pyörähtäessä varjon puolelle.


Pyynikissä pyörätuolipaikat on katomon alarivissä ja avustaja pääsi viereen omalle penkille, eli istuttiin siis ihan loistavilla paikoilla siinä eturivissä. En muista koskaan aikaisemmin istuneeni vastaavasti ihan eturivissä, joten lisää plussaa siitä tälle kokemukselle.


Esitys oli hyvä, upposi meihin kaikkiin. Kokonaiskesto oli väliajan kanssa noin 2h 45 min, eikä pitkästyä ehtinyt missään välissä. Esiintyjät oli ainakin itselle aika uusia kasvoja (Sami Hintsasta ja Markku Toikkaa lukuunottamatta) mutta aivan loistavia suorituksia kaikilla ja upeaa laulua (varsinkin päärooleissa olleet Sami Hintsanen ja Kaisa Mattila).

Ehdottomasti siis käymisen ja kokemisen arvoinen, suosittelen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti