tiistai 16. heinäkuuta 2013

Maanantai meni leikkipuistossa

Eilen pitkästä aikaa päästiin käymään leikkipuistossa ja pieni pääsi purkamaan pakkautunutta energiaansa sinne vapaasti. Tossa kun oli jokunen päivä aikaisemmin, ettei oltu päästy leikkipuistoilemaan kunnolla niin kyllä sen heti huomaa pojan käytöksestä, ihan mahdotonta sähellystä.


Pari tuntia leikkipuistossa juoksemista ja siihen päälle vielä potkulautailua ja uni tuli autossa kotimatkalla melko nopeasti.


Eilen huomasi pojasta hyvin, että hän osaa kyllä mennä sillä potkulaudalla ihan kivasti JOS hän haluaa. Mutta tämä selkeästi vaatii sen, ettei vanhemmat saa ollenkaan katsoa tai mikä vielä pahempi, kehua.


Illalla J:n kanssa katsottiin leffa, Out Of Afrika. Mulla on aina ollut kova hinku päästä käymään Afrikassa ja tämä leffa ei kyllä helpottanut asiaa yhtään. Jotenkin mulla on vaan sellainen olo, että jos kerran sinne pääsisin niin en tiedä miten pian haluaisin enää palata takaisin Suomeen, tai vähintääkin sinne olisi päästävä pian uudestaan. Mutta leffa oli hyvä, tykkäsin. Alkuun tuntui hieman pitkäveteiseltä mutta sitten uppoutui jo täysin elokuvan mukaan. Ja lisäpisteitä ehdottomasti leffalle Robert Redfordista, vaikka myös Meryl Streep oli loistava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti