lauantai 20. heinäkuuta 2013

Vanhempien villi perjantai

Huh, mikä päivä ollut. Käytiin tänään katsomassa Hietsussa kun Tall Ship Racen alukset lähtivät jatkamaan matkaansa seuraavaan kaupunkiin. Hietsusta sitten vielä käveltiin Kaivarin kautta asemalla sporapysäkille. Mutta Tall Ship Racen kuvia myöhemmin (huomenna?) kunhan saan taas kuvat siirrettyä kameralta koneelle ja käytyä läpi.


Eilen käytiin J:n kanssa pitkästä aikaa leffassa. Poika päätti vielä jäädä mummilaan yökyläilemään niin saatiin siis ihan kokonaan vapaailta. Ja tietystihän sitä mentiin heti animaatiota katsomaan kun kahdestaan päästiin liikkeelle, eli Itse Ilkimys 2. Leffa oli hauska, tykättiin molemmat. Tosin noiden 3D leffojen katsominen siitä eturivistä on hieman tuskasta, että se vähän aiheutti penkissä pyörimistä omalta osaltani. Ja ihan eka haaste oli jo hiusten kanssa, kun olin aamulla ennen leffaideaa laittanut hiukset niskaan nutturalle, ei sitten oo ollenkaan toimiva idea.

Sieltä on tulossa paljon uusia katottavia leffoja!!
Kotona pistettiin vielä perjantai-ilta oikein villiksi ja katottiin toinen leffa, aina niin ihana Vares. Kaidan tien kulkijat oli myös hyvä leffa, oon tykänny aina Vareksista, mutta hieman ton leffan jälkeen jäi sellanen ahdistava fiilis ja pakko myöntää, että vähän epäilyttää lähteä ajelemaan Pohjanmaalle päin tuon jälkeen

Kuva: Wikipedia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti