keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Lounastreffeillä

Täällä arki taas tuntuu takkuilevan sairasteluiden takia. Pieni on ollut enemmän ja vähemmän flunssaisena jo muutaman päivän ajan ja nyt meilläkin on J:n kanssa alkanut olo tuntumaan hieman takkuiselta ja flunssaiselta. Pojat piti eilen rauhallisen kotipäivän (itse kävin ruokakaupassa fillaroiden ja siitä kertyikin muutaman lisämutkan kautta mukavasti reilu 14km pyöräilylenkki), mutta tänään oli päästävä hieman ulkoilemaan jo koko perheen voimin.


Sovittiin lounastreffit Kaivariin Caruselliin. Tarkoitus oli yhdistää lounastreffeihin leikkipuistotreffit, mutta kun meillä tunnutaan menevän niin eri rytmissä kuin muissa lapsiperheissä niin ehdittiin juuri ja juuri siihen lounaalle. Ruokahalu ei ole tämän karhean kurkun kanssa mikään järin suuri, joten Carusellin pizza oli juuri sopiva kolmeen jaettuna. Herkkupizza!


Ja mistä tietää, että poika ei ole täysin kunnossa, on kun ei jälkkäriksi valittu suklaajäätelö maistunut loppuun asti. Carusellissa on nykyään tarjolla kotimaista 3Kaverin jäätelöä. 3 Kaverin Jäätelö on pieni 2012 perustettu jäätelötehdas Helsingissä. Heille tavoitteena on valmistaa lähellä tuotetuista tuotteista, ja raikkaista ja puhtaista raaka-aineista kotimaista jäätelöä. Suklaa maistui todella suklaiselta ja viimeksi kun maistoin vaniljaa niin maistui hyvälle, eli kannattaa ehdottomasti maistaa jos mahdollisuus tulee, hyvää jäätelöä!

Lounaalle kun lähdettiin ei lämpömittari lupaillut kovinkaan helteistä päivää ja aurinkokin vain kurkisteli pilvien raosta. Lounaan jälkeen kuitenkin kun suunnattiin omalla porukalla leikkipuistoilemaan niin aurinkoon tuntui sulavan, farkut oli ihan liian raskaat jalkaan! Saatika sitten se Espritin iso hempeänvärinen kukallinen kolmiohuivi. Kotoota lähtiessä olin innoissani kun löysin tuon viime kesänä hankkimani (ja ehkä vahingossa hyllyn perukoille unohtuneen) huivin kaulaan lämmikkeeksi mutta lopulta jouduin kuitenkin luopumaan siitä kuumuuden takia.


Ranteesa muuten on juhannukena Kauppatorilta löytynyt puinen käsikoru. Ostin jo viime kesänä Kauppatorilta yhdestä kojusta muutaman puisen käsikorun ja juhannuksena löysin itseni taas samaisesta kojusta koruja ihailemasta. Kolme puista käsikorua viidellä eurolla ei ollut ollenkaan pahan hintainen.


Loppuun vielä tunnelmia iltapäivältä, kun pojat oli päikkäreillä ja sain hetken laatuaikaa itsekseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti