lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannus Stadissa

Alkuun vähän ahdisti, et mitä tästä juhannuksesta vielä tulee, kun viime hetkillä meni suunnitelmat muutamien muuttujien johdosta. No eipä se ilmakaan mikään kauhean houkutteleva ollut, joten unohdettiin kaikki varasuunnitelmat ja jäätiin kotiin. Näin kivan päivän jälkeen onkin hyvä sanoa, että ei ollut ollenkaan huonompi ratkaisu jäädä Stadiin.


Päivällä haettiin mummi ja vaari kyytiin ja suunattiin Kauppatorille. Kahvit ja lihapiirakat, sekä pientä kiertelyä Kauppatorilla juhannusfiilistä nautiskellen ja auringonsäteistä iloiten ja uudeksi kohteeksi Skywheel. Jonoja ei juurikaan ollut ja päästiin kokemaan tuo paljon mielipiteitä jakava nähtävyys ja maailmanpyörä. Itselle tuo oli sellainen, minkä halusi ehdottomasti päästä kokemaan ja kokemus olikin kiva, ehdottomasti käymisen arvoinen. Vaikka pakko myös todeta, että kyllä se noin vartin kyyti oli ihan riittävä, maisemat ehti ihan hyvin siinä nähdä. Eikä mielestäni tuo mikään ylihintainen ollut, tietysti meillä kaikki meni jollainen alennusryhmällä, eikä täyttä hintaa jouduttu kenestäkään maksamaan (Finnairin kortilla sai alennusta), mutta kun eihän tuo ole sellainen missä käydään jatkuvasti pyörimässä. (Kuvista tuli ihan sinisiä tuolla kopissa, enkä nyt lähtenyt niitä muokkailemaan sen enempää.)


Poika päätti aamulla, että mennään Lintsille ja kun asiaa oli hetken sulateltu, niin niinhän me myös mentiin. Niin oli muuten moni muukin saanut tuon saman idean, Lintsi oli aika turvoksissa. Jonoja oli jonkun verran, eikä poika sitten ehtinyt kuin muutamassa laitteessa käymään ennen kun sade alkoi. Onni oli kuitenkin kun poika ehti mummin kanssa Kotkot-junaan, kahdestaan. Sade, mikä loistava syy mennä sateensuojaan kahville ja vohvelille. Nam. Oli kiva itse mussuttaa vohvelia ja juoda kahvia sateensuojassa, samalla kun toiset juoksentelivat siellä hetkellisessä kaatosateessa. Khih.


Loppuilta on sitten nautittu ja rentoiltu kotona saunoen ja hyvän ruoan parissa, pari kylmää Jaffaa ja tietysti MM-kisoja. Buffon, mikä loistava syy seurata Italian pelejä...eiku :D


Ihanaa Juhannusta! <3

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää tosi mukavalta juhannukselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyl yllättävän mukava juhannus :)

      Poista