maanantai 30. kesäkuuta 2014

Lauantain seikkailut

Lauantaina lähdettiin taas mummin ja vaarin kanssa kohti huimia seikkailuita. Tällä kertaa niinkin hurjaa kuin Orimattilan kotieläinpuistoon ja sitten siihen viereen hevostalleille.


Kenellekään ei varmaan oo jääny epäselväksi, että tykätään tykkään käydä erilaisissa eläinpuistoissa ja kotieläintiloilla ja niinpä myös tuonne Orimattilaan on suunniteltu retkeä jo muutamana kesänä mutta nyt sitten vihdoin löytyi se sopiva hetki tälle retkelle.

Äitin piti kiertää mukana kun jännitti niin kovasti

Paikka oli positiivinen kokemus, eläimiä näkyi kivan paljon ja lapsille löytyi myös ihan kunnon leikkipaikka ja liikennepuisto. Leikkipaikan vieressä oli kahvila ja siinä oli hyvä pitää kahvitauko sillä välin kun poika kirmasi leikkimässä. Kahvin jälkeen menin huikkamaan pomppulinassa tyttöjen kanssa kiljahdelleelle pojalle, että voitaisiin jatkaa matkaa ja sain vastaukseksi "Ei", mihin yksi tytöistä vielä tokaisi "Noin mäkin olisin vastannu jos multa olis kysytty". Just.

Vaari pääsi kans leikkimään kun pikkujätkä kruisaili liikkennepuistossa
Meidän herrasmies otti tytön kyytiin ja esitteli paikkoja ihan kun paikalliset


Kotieläinpuiston vieressä on hevostallit, missä mummilla ja vaarilla on tuttuja, joten poikettiin sinnekin kahville kun kerran vieressä oltiin. Hevoset tykkäsi kovasti ihmetellä J:n pyörätuolia ja aika jähmettyneinä tuijottivatkin koko meidän vierailun ajan. Oli hiukan outo fiilis juoda siinä kahvia kun selän takan tuntui ihmettelevät katseet. Tallilla oli myös kaksi koiraa, toinen sellainen melko rauhallinen köllöttelijä, joka kyllä komensi jos huomasi toisen vain saavan rapsutuksia ja toinen taas sellainen aivoton touhottaja ja vouhottaja, kenellä kauhea meno päällä kokoajan. Ihania silti molemmat ja jotenkin ne löysi itselleen melko kaltaistaan seuraa.

2 kommenttia:

 1. olipa mukavan näköinen päivä ! :)

  http://bettinaw.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva päivä, tällaisia vois ottaa lisää tänä kesänä :)

   Poista