maanantai 9. kesäkuuta 2014

Puuma syö elävältä

Lauantaille oli suunniteltu ihan jotain muuta, mutta sitten kaupungille mennessä päätettiinkin vaan jäädä seuraamaan sambakarnevaaleja. Kauhean usein ei tule enää käytyä ytimessä viikonloppuisin mutta siihen voisi tehdä ainakin näin kesällä muutoksen, siellä oli nimittäin aika kiva fiilis kun ihmisiä oli paljon liikkeellä.


Katottiin karnevaalit alusta loppuun eli noin kolme tuntia seistiin siinä tien sivussa paikallaan. Alkuun oli ihan kivan lämmin, mutta loppuvaiheessa paleltiin jo melkoisesti kun aurinko ei enää suoraan pastanut ja tuuli osu ikävästi.


Samban seuraaminen oli kivaa ja alkuun aika meni melko nopeasti, mutta jokseenkin häkellyttävää oli J:n saama runsas huomio näiltä jo vanhemmilta sambaajilta. Voisi jopa sanoa, että puumat yritti syödä elävältä. Ihan kohokohta oli J:n saama sylitanssi eräältä puumalta sambaajalta. Kokemus, jota en välttämättä halua kokea uudestaan, seurata selän takaa kun vieras nainen antaa sylitanssia omalle miehelle. Mustasukkainen en tosin osannut olla, sillä tämä kyseinen sambaaja taisi olla vähintääkin tuplaten minun ikäinen ja kokoinen. Enemmänkin siis ehkä vaivaannuttava ja kiusallinen kokemus, missä jokainen sekuntti tuntui hidastetulta. Huh. Ja J:kin väitti ettei nauttinut kovinkaan tästä saamastaan huomiosta. Khih.

Ps. Kuvissa näkyvät tanssijat eivät liity tekstin kiusallisiin hetkiin ja vaivaannuttaviin kokemuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti