tiistai 24. kesäkuuta 2014

Riittävän hyvä syy

Tänään tosiaan mietin, että miten tässä on näin päässyt käymään, olin nimittäin itekseni liikkeellä Jumbossa ja tietysti vähän alennusmyynneissä pyörimässä, kunnes huomaan vilkuilevani kelloa ja sitten kauhealla kiireellä kotiin seuraamaan futista, Italia-Uruguay. No, aika nopeasti telkkarin eteen päästessäni taas havahduin tuohon syyhyn. Harmi vaan kun Italia nyt putosi, niin suurta vääryyttä.


Alennusmyynniestä on löytynyt tässä juhannuksen molemmin puolin kaikkea kivaa. Tänäänkin löytyi kivoja juttuja hyvässä alessa ja se ihan ehdoton löytö oli uudet ballerinat. Stockan kenkäosastolta aika nopeasti osui silmiin Ralph Laurenin nahkaiset ballerinat, yhdet ainoat enää konjakkisina. Mikä parasta niin hintalapussa vielä merkintä alesta.


Kassalla tosin hinta näytti kengille vielä täyttä hintaa ja myyjä asiaa tarkisti myös koneelta, mikä sekin näytti täyttä hintaa, mutta kiitos kiltille myyjälle sain kengät kuitenkin ale-hintaan, koska kengissä tämä merkintä jostain syystä oli. 40% alennusta oli kuitenkin ihan kiva, enkä kyllä ballerinoja olisi edes ottanut ilman tuota alea. I-ha-nat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti